0

evet diziler artık paralı olacak diye bir duyum aldım ben de. bence çok saçma zaten yeterince her şeye para ödüyoruz bir de diziler paralı olursa izlemeyiz daha güzel olur .

0

bence de olsun artık... öpüş kokuş var neredeyse her dizide. çünkü başka konu yok ya. senaristler hemen yapıştırıyorlar...

0

gecen haberlerde gormustum oyle bir soylenti var ama daha uygulanmadı bakacas bence olur gibi

0

tabii ki yeni sistem olarak gelecek gibi gözüküyor. fakat şu andaki televizyondaki dizilerin neredeyse yarısı belki de izlenmiyordur. bu yüzden pek fazla önemsememek gerekiyor böyle şeyleri. ben pek fazla dizi izleyen biri olmadığım için hiçbir şekilde benim için fark etmiyor. ama eğer bizler parayla olursa çoğu dizinin izlenmeyecek yeni ve yakın zamanda ekranlardan kalkabileceğini tahmin edebiliyorum. bunun için bazı insanlar para ödememek için internet üzerinden dizinin düştüğü zaman bakmaya çalışacak. dizi izleyebilmek için belli bir miktar ödeyecek kişileri de zannetmiyorum pek fazla. çünkü şu anda o kadar paranın değeri olduğu zaman da ki kalkıp millet dizi izlemek için de para vereceğini tahmin edemiyorum. bütün diziler artık paralı olacağı için sadece belli diziler trt 1 kanalında yayınlanmaya başlayacaktır. büyük ihtimalle yılbaşından sonra uygulamaya geçecek bir ama ben geçmesini pek fazla istemem. çünkü türkiye'nin yarısı neredeyse sizi meraklısı olduğunu söyleyebiliriz. ama gezi için de kalkıp para vereceklerini pek fazla zannetmiyorum. tabii ki miktar olarak bir diziye ne kadar verileceğini tam olarak bilmiyorum ama her bölüm için de kalkıp para vereceklerini ya da 1 yıllık sözleşme gibi bir şey yapmaları mantıksız olur. bu yüzden böyle bir şey olmamasını dilerim. çünkü şu andaki bazı diziler artık izlenmiyor ve yakın zamanda hatta bu uygulama gelirse final dahi yapabilirler.