0

beyin bedava modunun sürekli açık olmasının sebebi sitede sürekli soru sorulması ve bu sorulara pek cevap verilmemesinden kaynaklı.... bu soru soranları birde cevaplarda görsek gam yemeyeceğim.. resmen kolaya kaçıyorlar ya. bunların yüzünden biz soru soramıyoruz. keşke site yönetimi gün içerisinde seviyelere göre soru sorma limiti getirse... belki bu sayede kişileri birnevi cevaplara yönlendirmiş olur. hem daha fazla soru sormak isteyen kişilere belli sayıda cevap verme sınırı getirecek. yani bu beyin bedava modunu sadeve üyelere uygulayacak. soru limitini dolduran yazara yeni bir soru sorması için en az 30-40 soruya cevap verme özelliğini getirecek ki sitedeki sorulara cevap da yazılsın... yani bu beyin bedava modunun tek tek yazarlara uygulanması daha güzel olacaktır.

0

beyin bedava modunu daha çok üyeler cevap yerine soru soruyorlar keşke herkes aşırı şekilde soru sorma yerine cevap verseler uzun uzun beyin bedava modu her zaman aktif olur yani herkes bir şeyler yazarak soru sorabilir mantıklı olarak çünkü burada bir kişi durmadan soru yazınca öbür kişilere de zaman kalmıyor o yüzden normaldir burada tabii ki herkes soru soracak ki buradaki kişiler sorulara cevap versin sorulacak soru bulamazsak eğer tabii ki para kazanmamız da sıkıntı olur.

1

kullanıcı sayısı artıyor, haliyle soru sayısı, cevapsız sorular artıyor. ne kadar cevapsız soru, o kadar uzun beyin bedava modu. o yüzden uzun sürüyor diye düşünüyorum.

0

insanlar soru sormaya odaklı.. çoğu kişi diyeyim. fazla boş zamanı olmayanlar vardır

1

beyin bedava mı oldu bu sıralar çok daha fazla aktif oluyor bunu ben de fark ettim. bunun en önemli sebebi ise kişilerin bu mod aktif değilken soru sormaya çok fazla öncelik vermesi ve sitenin kalitesiz ve kolay sorularla çok fazla dolup taşması olabilir. soru sayısı çok fazla arttığı zaman da cevaplanmamış çok fazla soru oluyor sitede. bu cevapsız soruların temizlenmesi açısından da beyin bedava modunu daha fazla aktif hale getirdiklerini düşünüyorum. bence oldukça da iyi yapıyorlar. yoksa saçma soruların önüne hiç geçilemez olurdu.

0

birsuu soru birikiyor da ondan sürekli beyin bedava modu aktif oluyor.

0

bende senin gibi düşünüyorum eyüp kardeşim baya bi cevapsız soru birikiyor.

0

herhalde cevapsız sorular çok oldugu zamanlarda cevaplanmasını bekliyorlar diye düşünüyorum