0

çok isabetli olacaktır. belki dizilere para vermek yerine kitaplara para verirler belki...

0

böyle bir şeyin olacağını zannetmiyorum çünkü internet var ve internet engellenemeyen çok büyük bir platform. paralı olsa bile internette illa ki korsan olarak izleyenler olacaktır,doğrusu böyle bir şey yapmaları çok yanlış olur.

0

zannetmiyorum paralı olacağını paralı olsa televizyonda neler olurdu acaba televizyon izleme oranı bile azalabilirdi

0

valla ben duymadim ama dunyanin en sacma seyi olur heralde bu. zaten bir dizi var bedavaya oda parali olursa artik yasamayalim olelim yani. biz zaten televizyona elektrik harcayarak para vermis oluyoruz yani daha ayriyeten ne para alacaklar. reytingleri falan cok zaten diziler milyonlar kazaniyorlar dahada yani onun icin para alirlarsa yuh derim. yazik yani insanlara.

0

yani geçenlerde bir arkadaş burada soru olarak paylaşmıştı dizilerin paralı olduğunu söylemişti. ben de şaşırdım yani çukur dizisi paralı olmasın hangi dizi paralı olursa olsun. da hani gerçekten de para artık her şey oldu televizyonu bedava izliyorduk şimdi artık onu da para v izleyeceğiz. zaten mutluluğumuz hep paraya bağlıydı yani anlamış değilim. bu türkiye almış başını gidiyor, nereye ayak uydurduğunu da anlamadım. bu türkiye'nin güzel ülkemin mahvettiler ne diyeyim.

0

eğer günlük izlenen diziler paralı olacaksa bu çok saçma çünkü artık hiç kimse dizi izleyemez. herkesin dizilere verecek kadar parası yok zaten reklamlardan falan yeterince para kazanıyorlar habire insanları soymanin bir yararı yok. insanlar televizyon izlemeye de para verecekse ne olacak bu dünyanın hali. herkes evde günlük olarak takip ettiği pek çok dizi vardır .eğer diziler paralı olursa insanlar bu dizileri nasıl takip edecekler. özellikle de teyzeler artık kahır larından ölürler bence.

1

:) iyi olur bence de. hem dizilerin kalitesi artar hem de bu millet diziler ile yatıp kalkmaz. az öz izlenmesi taraftarıyım. ama zaten bu ekonomik krizde çok dizinin erken final yaptırılacağına eminim.
ben tek kadın dizimi seyrediyorum, paralı olursa seyretmem. merak da etsem, kafamda senaryoyu yazar ve noktayı koyarım. :)

0

dediğiniz şey internet dizileri için geçerli olabilir ancak televizyon dizileri için böyle bir şeyin olması mümkün değil zaten reklamlardan yeterince para kazanıyorlar bu yüzden dizilerden ekstra para almaya gerek yok zaten televizyon izleyen kitle dizilere para verecek kadar zengin değil