1

bunun için sanırım uygulama olması gerekir. diğer türlü mümkün olur mu pek bir fikrim yok açıkçası. tabi getirilebilir, isteğe göre açar kapatır herkes ama taleplere cevap verilmiş olur en azından.

0

yani gereği olduğunu düşünmüyorum neden böyle bir şey yapılsın ki gelen cevapların bize kazanç konusunda herhangi bir faydası yok ha öğrenmek istediğimiz sorunun cevabını merak ediyor isek böyle bir özellik gelmeli

0

herkez bildirim diye gidiyor arkdaslar zaten burda karogoriler var cevapsiz sorular icin de altin sorular icinde hepsi ayrilmis.sadece aslinda cevap verdigimiz sorulara onlem alip onlar karsimiza cikmasa karismaz aklimiz.ayrica bir soruya 2 kez cevap vermek hakki varsada farkli cevaplarda yazip zaten bizim cevap veedigimiz katogoride var o yuzden ugrasmaya gerek yok en guzeli bu bence.

0

bildirim de o kadar önemli değil bence direk ilk ekranda gözüküyor çünkü ama mesajda olsa güzel olabilir bazen çok geç görüyorum. hatta günler sonra gördüğüm mesaj oluyor desem yeridir . o yüzden ekranda direk çıksa güzel olur yada bildirim gelse . laptoptan girince ilk ekranda yazıyor ama genelde telefondan girenler varsa benim gibi sıkıntılı oluyor biraz.