0

valla sınırsız soru sorulması benim açımdan muazzam bir şey. sabahtan beri taramalı gibi soru soruyorum. hiçbir sitede kazanamadığım meblayı 15 dakika içerisinde kazandım diyebilirim. sınırlama getirilirse belki site açısından daha iyi olur ama asla üye açsısından mantıklı olmaz haliyle. bu sitede günlük 15 lira kazanabilirim. şartlar çok basit ve gerçekten adaletli işliyor. kuralları harika. ama parayı yatırırlar mı işte onu bilmiyorum. buna benzer bir siteden buraya transfer oldum. :) site sınırlama getire getire suyunu çıkardı artık. burası da oraya benzemesin lütfen. tek temennim.

0

burası özgür bir site gelmese iyi olur ama bir şartla mesela herkes cevap da verebilmeli. mesela aşırı bir sınırlama olmasa da küçük bir sınırlama getirebilir.

1

yazarlara soru sorma limiti gelmesin. bence nedeni de çok güzel sorular buluyoruz ve unutuyoruz zamanla. bu yüzden yarına kalsa soruyu unutuyorum. soruyu unutmamak adına böyle şeyler yapmamak gereklidir. bence en güzeli bu tarz free stil. inşallah en kısa zamanda bir sürü soru soracağım bakalım.