0

bilim kurgu,aksiyon filmleri,korku filmleri bunlarin icinden secip secip izliyorum

0

genellikle hateketli filimler seviyorum yabanci flim ler insani surukluyor cok fazla ask olmamali flimde

0

genellikle romantik komedi filmlerini severim bunu fantastik ,aksiyon takip eder bende.romantik komedi filmleri bir nebze olsun insanın içini ısıtıyor.dram filmlerini hiç sevmem.etrafımız zaten dramdan geçilmiyor.fantastik filmlerde hayal gücünü zorladığı için severim.çok değişik konuları oluyor ve bambaşka alemlere götürüyor.

0

aksiyon filmleri severim fakat bu zamana kadar bende etki yapanen kaliteli film yeşil yoldur zaten bu filmi izleyen herkes boyle diyor "patron ısıklari kapatma korkuyorum"

0

aksiyon ve bilim kurgu aksiyon izlememdeki sebep sanki olayın içindeymis gibi his vermesi ve o an heyecana kapılmama yol açıyor bilim kurgu ise hem bilgi sahibi olmami hemde ufkunun genişlemesine katkıda bulunuyor

0

bilim kurgu filmleri ama böyle çocuksu değil yüzüklerin efendisi gibi mesela bu tarz bilim kurgu

1

aksiyon filmleri, komedi filmleri ve aile filmlerini severim. türk filmlerini her zaman seyretmem. çok sevdiğim sanatçıların oynaması lazım gidebilmem için. genellikle yabancı aksiyon filmlerini severek izlerim sinemada.

0

en çok duygusal ve komedi türü filmlerini izlemeyi severim. korku filmlerinden etkilendiğim için genelde tercihimi duygusal ve komedi türünden kullanıyorum.