0

poyrazım neden soruları soran kişiye göre şahsi algılayıp aşağıda görme, kınama çabası içerisine giriyorsunuz. kimse kimseden üstün değil lütfen cevap verirken kullandığınız cümlelere dikkat edin. saygılar.

1

birbirimizden korkuyoruz çünkü ihanete uğrama sırtından vurulma aldatılma duygusu var herkeste neden kötü düşünüyoruz çünkü insanlar hep aşağı çekileceği korkusuyla hep ön yargılı ve içten pazarlıkıdır nedeni ise olumsuz iş koşulları dırsosyal hatan kaynaklı dır olumsuz

0

yani çok şükür allah'ıma binlerce kez şükürler olsun 24 yaşındayım ve hiç kimseden de korkmuyorum.. yani sadece korktuğum şöyle bir şey var en yakın zarar insanın akrabasından geliyor benim de en yakın akrabamdan geldi bana zarar ama hiçbir zaman da ondan korkmadım ve ona yenik düşmedim herhalde sen böyle soru paylaştın demek ki senin bir korkun var. ama benim yok bazı insanların olabilir. bence bu cesaret meselesi sadece ben insanlara güvenmemeyi öğrendim bence en doğrusu da bu ve bu hayatta kimseye güvenmeyeceksin ve değer vermeyeceksin ama her zaman cesaretli olacaksın ki dimdik ayakta duracaksın ki kimseden korkmuyorsan bırak insanlar senden korksun çünkü eğer sen insanlardan korkarsan hayatım boyunca böyle devam eder ve herkese yenik düşersin. dostum dediğin insan yarın birgün düşmanın çıktığında bile artık ha ha biz bunu bu duruma düşürdük yani artık biz bunu yendik gibi düşünür bu sefer ne olur sen bu hayattan zevk alamazsın o zaman da çok pişman olursun cesaretini topla ve kendine güven insanlardan korkmamayı dene çünkü insanlar da korksam bile belli etme sana tavsiyem bu şekil yani güçlü olmak önemlidir bu hayatta güçlü olmazsa yere düştüğünde birileri gelip sana tekme vurdu işte o zaman aklın başına gelir.

0

ulke gundemine bi bak bunu anlarsin.:) neden olacak.

0

çünkü hep güvendikten sonra darbe yaşamışızdır. bu nedenle kimseye kolay kolay güvenemeyiz. hep güvendikten sonra kaybetmişizdir. ama bu güvenilecek kimse kalmadığı anlamına gelmez. hep iyilerle karşılaştırsın allah herkesi.

2

ben insanlardan korkmuyorum ama insanların bir çoğunun kötü olduğunu düşünüyorum. insanlar birbirlerini çekemiyor, başarılar onaylanmayı bırakın aksine aşağıya çekilmeye çalışılıyor. bunun tamamen eğitimle alakalı olduğunu düşünüyorum. öğretim demiyorum dikkat çekerim eğitim. bu da aileden gelir. kişi paylaşmasını ve insanlarla iyi ilişkiler içinde olmayı aileden öğrenir.

1

etrafımızda o kadar kötü örneklere şahit oluyor yada duyuyoruz ki ister istemez insanlara karşı güven sorunu yaşıyoruz.

0

insanlara güven olmaz ki hiçbir zaman çok güvendiklerimiz bile ummadığımız şeyler yapıyor