0

valla sonunda beklediğim soruları buldum.vee beklediğim cevapları dün akşam keşfettim siteyi 5saatlik emek sonucunda 5lira yapmıştım ki uyarı yedim kopyala yapistir denedim hakli olarak yedim bu yeni hesabim suan 3tl oldum insallah ödeme yaparlarsa herkese tavsiye edeceğim bazıları 50-100tl çektim diyor insallah diğrudur herkese bol kazançlar arkadaslar

0

boş sitelerle ugrastik.keske daha onceden bu siysiteyi gorseydimm

0

yeni üye oldum güzel bir site gibi görünüyor.

0

bende yeni üye oldum. daha yeni kazanmaya başladım. daha ne kadar devam ederim bilmiyorum.

0

ben suana kadar 50 tl aldım inşallah birkaç gün 25 tl daha yapacağım bide yarışmadan 50 tlyi alırsam toplamda125 tl almış olacağım inşallah alırım onuda . buradan aldığım paraları biriktiriyorum çünkü telefon almam lazim.

0

sorumani şu anda para kazanma siteleri arasında en iyi olanıdır. para kazanmak tamamen insanın kendisine bağlı ve sınırlama hiçbir şekilde yok. ben kendi emeklerim ile istediğim zaman gün içerisinde 8 9 tl kazanıyorum. aldığım ödeme şu anda 30 tl ve hesabımda 5 tl bakiye var. daha yeni üye olduğum ve işlerim gereği müsait olamadığım için fazla kazanamadım. ama eşe dosta ve para ihtiyacı olanlara önermenizi şiddetle tavsiye ediyorum. çünkü bu tarz siteler piyasaya pek çıkmıyor. kıymet bilmek lazım ve sürekli emek vererek iyi paralar kazanmak mümkündür. son olarak şu ana kadar toplamda 35 tl para kazandım. 1 gün sürmeden para hesabıma geldi. herkese bol kazançlar.

0

ben 150 lira kazandım ve devam ediyorum. kazandıkça mutlu oluyorum çünkü ihtiyacım var herkes gibi tabi.

0

sorumani sitesinde en fazla demiyelim ona toplamda 156 lira kazandım.genelde 25-26 lira oldu mu ödeme talep ediyorum çünkü. sağ olsun onlarda yatırıyorlar.

0

bu site internet ortamındaki en adil ve elit site bana göre. fakat yeni gelenler de önce şu kuralları okursa ve uyarak hareket etse harika olacak.

0

ben daha yeni üye oldum 60 tane soru cevaplamam gerekiyormuş