1

stor perdenizin üretildiği malzemeye bağlı olarak, bazıları makinede yıkanabilirken, bazılarını yerinden söküp, ıslak zemine serip, su ve sabunla (deterjanla), bir fırça yardımıyla yıkamak gerekebiliyor. perdeleri yerinden çıkartmadan temizleyebilen bazı deterjanlar da bulunabiliyor piyasada. ancak bu detarjanların nasıl durulanacağı konusunda bazı sorular var benim zihnimde. iç mekanda kullandığımız için, stor perdeleri iyice durulamadan kullanmayı doğru bulmuyorum.

1

temizliğini daha sık yapamam diye almadım ama stor perdesi olan arkadaşlarım çıkarıp halı yıkar gibi foşur foşur yıkıyor gayette. sonra tekrar monte. yine de diğer perdeye göre uğraş verici tabi.

0

evet stor perdelerin temizlenmesi mümkün onların ayrı ilaçları oluyor onlar temizliyor ve bulaşık detarjani da temizliyor biz mesela öyle temizliyoruz inanılmaz derecede çıkartıyor kiri kendi ilaçları da temizliyor tertemiz oluyor aslında bütün perdelerin temizliği zor lekeler zor çıkıyor perdelerden benim korkulu rüyam perde ben sevmiyorum perde yıkamayı çok zorsunuyorum.

0

evet stor perdelerin temizlenmeleri mümkündür. stor perdelerin temizlenmesi için satılan özel ilaçlı deterjanlar var. onlarla temizlendiği zaman tertemiz oluyorlar. eğer perdecilere sorma fırsatınız olursa zaten onlar size bu konuda yardımcı olacaktır.