0

gördüğüm kadarı ile çok kişinin oluşan bir durum benim alarmım 5.30 a kurulu ama 7.00 gibi bir sürede uyanıyorum.ardından kalkıp gerekli işlerimi hallediyorum

0

sabah 6.50 de kalkıyorum sanki gece uyanıyormusum gibi karanlık bide sibirya soğuğu var mahvediyor insanı.

0

7 de uyanıyorum ise gittiğim için erken uyanmak zorunda kalıyorum her yer karanlık oluyor uyandığımda kış ayında olduğumuz için hava çok soğuk oluyor uyanması çok güç oluyor sıcak yataktan uyanmak çok zor oluyor .

0

günde sadece 3 saat uyuyorum ve bu günün herhangi bir zamanı olabiliyor. uyku düzenim yok fakat sağlığım yerinde. yönetimini öğrendiğim günden beri bu şekilde uyuyorum.

0

günden güne değiklik gösterebiliyor mesela okul zamanı erken kalkıyorum fakat tatillerde geç kalkıyorum.

0

normal günlerde sabah saat 6 da kalkmam gerekir ve zorla kalkarım ama tatil günleri kesinlikle sanki seve isteye kalkmış gibi sabah 4-5 te kesinlikle uyanık olurum.

0

cumartesi saat 7 buçuk
pazar tamamen keyfimin kahyâsına göre
pazartesi den cumaya kadar 6 da kalkıyorum

0

sabah 7 8 arası gibi uyanıyorum hafta sonunda aynı

0

okul varken 6-7 arası okul yokken ise ne zaman uyanırsam

0

değişiyor bu üniversitesiye gittiğim pazartesi günü sabah 9 da kalkıyorum salı günü saat 11 gibi çarşamba günü boş günüm olduğu için 12 gibi perşembe ve cuma günleri sabah 8 de kalkıyorum cumartesi pazar günü boş günlerim. bu dediğim saatlerde kalkıyorum ama kahvaltı yapıp hazırlanıp duş almam saçımı yapmam 1 saatimi alıyor

0

bi isim varsa erken ama genelde ogleden sonra 3 ya da 4 te