0

aşık olursam eğer aşık olduğum kişiden bir beklenti duymam zaten seviyorsam belki duyabilirim ama aşıksam eğer ve gözüm görmüyorsa beklenti içine düşmem ve onunla olan vaktimi iyi değerlendirmeye çalışırım. herhangi bir beklenti içine girmem belki hayel kurarsınız umut edersiniz güzel anılar oluşturabilirsiniz birlikte ama bana göre, aşıkken zaten böyle şeyleri düşünmesini daha çok aşık olduğunuz kişiye veya aşka odaklanırsınız.

0

aşık oldugum kişi acık sözlü olsun yani bir kıyafet güzel olmuşmu diyince hemen olmuş derse güzel ve hoş olmaz olduysa oldu olmadıysa olmadı desin yani ben bunu isterim ve tabi onunda sevmesi lazım tek taraflı aşk insanı yıpratır tabi cünkü ben tek taraflı aşk yaşadım az cok bir bilgim var yanımda kendini güvende hissetsin bu benim icin yeter tabi.

0

aşık olduğum kişiden beklentim tabiki karşılıklı duygular
aşk
saygı
sevgi
hoşgörü
anlayış
ilgi
dinlemeyi bilsin
bana yardımcı olsun
çünku ben bunları yapıyrum

0

çok büyük bir beklentim olmaz sadece insan olsun yeter. yani adam gibi adam olsun.mert olsun , merhametli , rabbini bilen,kulundan utanan biri olsun.

0

kendisini benim yanımda rahat bıraksın sunu dersem böyle yaparsam sorun çıkar mı diye düşünmeden içinden geldiği gibi davransın böylelikle bende kendisini benim yanımda daha çok güvende hissettiğini bana güvendiğini hissedebileyim.