0

maddi manevi yeterliliklere bireysel açıdan sahip isen aile kurmak zor bir iş değildir. inceleyelim;
sevgi, saygı, değer, vefa, merhamet, düşünce nedir bilmeyen ve karakteri açısından benimseyen bir insan evlilik için uygun değildir. maddi açıdan inceleyecek olursak eğer, aile kurmak sadece duygularla inşa edilmiş yapı birimi değil, dört duvarlı bir çatının altında yaşayabilmektir.
peki nasıl yaşayabilmek ? pr grafik tabileri vardır. c= standart b= orta derece a= üst kademe a++= en refah kademe gibi... bunların arasından en az c kademesinde olunmalıdır. yaşanılan çevreye bağlıdır tabii... örnek verecek olursam; istanbul'da c kademesinde olan bireyin günlük harcama miktarı ortalama 70 ise, ardahan'da yaşayan bireyin günlük harcama miktarı 30'dur.
bunları göz önünde bulundurduğumuzda ideal bir yaş kavramı değil, ideal derecede evlenebilecek yeterlilikte olmaktır. teşekkür ederim.

0

erkekler için ideal yaş 27 30 ama bir kadınla 22 25 ne kadar geç evlenirse o kadar iyi yaş ilerledikçe evliliğin ne kadar sorunlu ala dığını anlayabilirsin onun için en ideal yaş 27 30 yaşlardır.

0

evlenmek için en uygun yaş 28-29'dur, insan biraz hayatını yaşamalı ve ondan sonra çoluk çocuğa karışmalı

0

evlilik ideal değil ki evlilik yaşı ideal olsun. bence evlilik olmamalı. insanlar bekar kalsın özellikle erkekler boyunduruk altına girmesin. sırf ananız babanız mutlu olacak torun sevecek diye kendi hayatınızı karartmayın. çocuk sevmek isteyen çocuk esirgeme kurumuna gitsin çarpık evliliklerin mahsullerini görüp onları sevsinler. oradaki çocuklar da mutlu olmuş olur hiç olmazsa

0

25 yaş idealdir diye düşünüyorum.

0

bir yaş aralığı vermek mantıklı olmaz.kişi kendini hazır hissettiği an bunu yapmalıdır yoksa sonuç hüsran oluyor genelde.

0

ideal bir yaş olduğu düşüncesinde değilim sanırım çünkü olgunluk her insanda farklı yaşlarda sahip olunuyor.

0

30 yaş o zamana kadar her şeyi az çok yasamissindir ve artık bu sorumluluğu alıp almayacağına karar verebileceğin bir yaş

1

bana gore bayanlarda ideal evlilik yaşı 23-25 erkeklerde ise 25 27 yaşlarıdır.

0

24 25 yaş bence en ideal yaştır.

1

27 28 yaşları en ideal yaşlar diye düşünüyorum