0

cinsiyetine göre giysileri alınmalıdır, bu askılık mı deniyordu adını unuttum bebek taşımak için taktığımız çanta şeklinde bir şey var onuda almanızı tavsiye ederim sizin için rahatlık sağlar. emzik, biberon vb şeyleri zaten demiyorum birde salıncak garanti alınmalıdır

0

bence abartılı alışverişler yapılmamalıdır üst baş alınabilir bez ve benzeri şeyler emzik alınabilir tutupda daha bebek doğmadan bisiklet gibi eşyalar alınmamalıdır

0

bayanların bebek doğmadan önce alışveriş heyecanı başlar. bebek cinsiyeti öğrenildikten sonra alışveriş için bebek arabası, beşik, ana kucağı, bebeğin giysileri, temizlik malzemeleri gibi ürünler alınırken cok dikkatli olunulmalıdır. cunku bebekler hemen enfeksiyon kapabildikleri için bebeğe uygun eşyaların temiz ve hijyen olması cok önemlidir. şampuan göz yakıcı olmamalı, giysileri üstüne göre ne dar ne bol olmamalı, eksik biberon gibi ihtiyaçlar hazırlanmalıdır.

0

yeni doğmuş bir bebeğin alışveriş masrafı çoktur

0

öncelikle bir bebeğiniz olacağını öğrendiniz ve çok mutlusunuz. olaya buradan başlayacağız. öğrendiğiniz ilk aydan itibaren bebek için kenara para atın hemen alışverişe kapılmayın. çünkü daha çok acemisiniz ve yanlış yönlendirebilirsiniz. internet sitelerinden yapmaniz gerekeni ögrenebilirsiniz. tabi doktorunuzun sözünden de çıkmayın. yeni doğan tulumu alabilirsiniz bebeğin ilk günlerinde çok lazım olacaktır. bunun dışında eğer maddi durumunuz iyi değilse doğuma 5 ay kala beşik bebek dolabi ve bebek arabasını taksitle alıp taksitlere başlayın. bebek doğduğunda sıkışmazsınız. organik ürünleri tercih edin. bebeğe zarar veren kimyasal ürünlerden uzak durun çünkü bebek vucudu cok hassas. bebek bezini numaralarina göre alın stok yapmayin çünkü bebeginiz her geçen gün büyüyecek. iyi bir anne baba olmaniz temennisiyle...

0

öncelikle bebeğin temel ihtiyaç malzemeleri araştırılmalı ve cinsiyetine uygun alış-veriş yapılmalıdır. bebeğin cildini rahatsız edecek kumaş türünü es geçmeli ve pamuksu kıyafetler alınmalıdır. doğal üretilen şeyler bebek için doğru bir tercih olacaktır.

0

öncelikle bebek henüz dünyaya gelmeden önce bebeğin her şeyi hazır olmalıdır hamilelik dönemi içerisinde bir ara yatağı alındıktan sonra veya hatta odası yapıldıktan sonra ufak ayrıntılar unutulmamalıdır en azından 9. ay bebeğin doğduğunu düşünürsek her ihtimale karşı bir buçuk veya iki ay kala bebeğe çanta hazırlanmalıdır. bu acil doğum durumunda veya normal olarak doğuma giderken ailenin yanına alacağı çantadır. hastane çıkışı diye adlandırdığımız bebek takımları vardır ve bebekler dünyaya ilk geldiklerinde onlara bu takımlar giydirilir o takım mutlaka alınıp çantaya koyulmalıdır ayriyetten kirlenme vs durumuna karşı yine her ihtimali düşündüğümüz için bir kıyafet takımı daha koyulmalıdır bez olmalıdır mutlaka ıslak mendil olmalıdır vsvsvs ıslak mendil falan tabii ki kolay temin edilebilecek şeyler ama yinede çanta hazırlamışken içinde bulundurmanın da bir zararı olmaz...

0

doğuma son 3 ay kala doğum çantası hazır olmalıdır , bebek alışverişinde mevsime göre değişiklik gösterilcek ürünler vardır ancak bebek sağlığı yenidoğanda daha hassasiyet gösterdiği için eczane dışında sıradan yerlerden alınmaması gerekir . ilk önce bebek temizleme pamuğu ciltleri çok fazla hassas olduğu kabarcıklara , kızarıkların önüne geçmek için ıslak mendilden daha sağlıklı olduğu için tercih sebebidir . ve en önemlisi eğer tercih edilcek ise bebek losyonları bir çok markanın ürünü mevcut ancak markaların arasında şuan en iyi içeriği olan nivea baby markası geliyor . daha sonra bebek mağazalarında bulunan bebek manikür seti yer alıyor içerisinde tarağı saç fırçası tırnak makası törpüsü oluyor yenidoğanların tırnağı jilet gibi keskin olduğu için törpülemek gerekiyor .. bebek kıyafetleri alınırken yenidoğan yerine 1 3 ay arası tercih edilmesi gerekir çünkü yenidoğan olarak alınanların içine sığmayabiliyolar . acil çıkış seti olarak satılan 5 li setlerden 3 4 set alınmalı göbek bağı düşene kadar giyiliyor . penye şapkalar mevsime göre battaniye ve vazgeçilmez olan çok amaçlı müslin örtüler .. daha sonrası bebeğin ihtiyacına göre değişiklik gösteriyor ancak fazla abartılmaması gerektiği artık ispatlanmış durumda .

0

cinsiyet belli olduktan sonra büyük bir bez ve temizlik malzemesi depolanlanmali ve dogum gunu icin kiyafetler

0

bir bebek alışverişi için öncelikle cinsiyeti belirlenmeli sonra bebegin annesiyle hayal kurunuz ve alisverise gidiniz sececeginiz reyondan istenilen elbiseyi alınız özellikle ic camasirlarina yogunluk verebilirseniz daha fazla öncelik taninabilir.

0

bebek dogmadan once alisverise cikildiginda alinmasi gerekenler bebek icin zibinlar hastane çıkışı bebek bezi biberon emzik battaniye islak mendil pecete bi kac tane agiz bezi corap eldiven şapka anne icin lohusa takimi terligi corabi hasta bezi ic camasiri emzirme sutyeni catal kasik sampuan sabun havlu tarak bardak hirka yelek bebek dogduktan sonra resim cekilecegi icin makyaj yapmak gerekir makyaj malzemeleri aklima gelenler bunlar yani ben bunlari koymustum..

0

bebege hastane çıkışı seti alınır bebek bezi ve gerekli araçlar kücük bi çantaya hazirlanir

0

bebeğin cinsiyeti belli olmadan kesinlikle alışveriş yapılmamalıdır. cinsiyeti belli olduysa ona göre kıyafetler alınır. beşik alınmalıdır. bebek odası çocuğa özel olmalıdır.

0

bence beşik küvet sabun bebeklere özel ph değeri düzenlenmiş olan sulardan alınabilir. odası hazırlanabilir.

0

bebeğinizin cinsiyetini öğrendiyseniz eğer cinsiyetine göre bir alışveriş yaparsınız . beğendiğiniz sevdiğiniz giyecekleri alırsınız . odasını düzenler odası için gerekli eşyaları alırsınız . çeşitli araştırmalar yaparak internetten veya dışarıdan seçtiğiniz güzel ürünleri bütçemize göre alır ve kullanırsınız . bebek bezi bebek maması gibi çeşitli ihtiyaçlarını alınır .

1

kesinlikle ama kesinlikle bebek için mama bulundurmalısınız çünkü sütünüz az olabilir ya da gelmeyebilir. bez mutlaka olmalı havlu için çok yumuşak bir havlu seçilmeli ama en önemlisi mama tabikide.

0

en az iki tane hastane çıkışı seti olmalı mutlaka. daha sonra bez en önemlilerden. emzik biberon. doğum çantası mutlaka hazırlanmalı. hazır bulunmalı. ani gelişen doğumlarda zorda kalmamak için.

1

öcelikle doğumdan önce cocuga güzel bakılmadır anne karnında sonra ilk önce alacagınız şey 1 numara bez olmalıdır ve 3 çift elbise 3 citst patolon iç don atlet emzik ve son olarak ta bir kol taşıcı bebek almanız yeterlidir ben canım karım eşimle ilk hamile kaldığında ben ona sadec gözlerine baktım ve tek gidip alış verişimi yaptım oğlum için ve sonra gittim mağazya girdim ya ne alacam bilmiyorum ilk aldıgım şey emzik sonra biberon oradaki bayanlar soramıyorum utanıyorum ve sonra haledebildim herşeyi mağazadan cıkmadan önce çocuğa bez almadım en önemli unusru almadım baba olacaklara sesleniyorum ilk alacagınız şey emzik olmasın ilk alacagınız şey bez olsun. :)

0

doğumdan önce kesinlikle bebek için abartılı bir alışveriş yapılmamalı birkaç takım zıbın hastane çıkışı pahalı olmayan biberonlar emzikler bebek bezi ki bebek bezini de stalk yapmayın en iyi bebek bezini alsanız bile bebeğinizin cildine alerji yapabilir sadece bir paket bebek bezi aldın hastanede kullanmak için eğer bebeğinize pişik yaparsa markasını değiştirirsiniz bebekten önce kendinize bir süt sağma makinesi almalısınız çünkü emzirmek gerçekten çok zorlu bir süreç süt sağma makinesini de manuel değil de otomatik alırsanız sizin işinize gelir çünkü manuel makinelerde süt sağmak gerçekten çok zaman alıyor ve el oyalıyor bebek için pişik kremi alabilirsiniz kendiniz için göğüs ucu kremi alabilirsiniz bebek için battaniye çorap gibi şeyler alırsınız ağız mendili çok önemli bir detay bebek için şapkalar almalısınız kesinlikle ki bunlar zıbın takımlarının içerisinde oluyor genellikle çünkü bebekler doğduktan sonra çok fazla üşürler bir paket mama alırsanız sizin için iyi olur çünkü emziremez seniz bebek aç kalmamalı eğer aç kalırsa sarılık olabilir kendiniz için süt arttırıcı çaylar alabilirsiniz humana still tea isimli çay gayet güzel tadı olan bir çay hem de sizin doğumdan sonra eğer sezeryan olduysanız gaz çıkarmanıza yardımcı bir çaydır.

0

arkadaşlar merhaba bebek ıcın ılk olarak temızlık malzemelerı ve mama alınır bebek ıcın kıyafetler pıjamalar gıbı kıyafetler cok ıyı olur bebek bezı secımlerınızde cok dıkkatlı olmalısınız sampuanda goz yakıcı olmamalı dıfr.