0

çocuklarda sinüzit doktorun verdiği reçeteye uygun buhar makinası ve ilaçlarla tedavi edilebilir. dogal olarak ise limon veya sirkeyi buruna çekebilir

0

eczanelerde satılan optinatura ilacı alınıp buruna sıkılabilir.

0

cocuklarin soguk su ictiklerinden yemelerine dikkat etmediklerin den tedavisi zordur ama belli asamalara gore degise bilir

0

sinüzit kafatasında bulunan sinüs denilen boşlukların iltihaplanmasından kaynaklanır. mümkünse grip gibi rahatsızlıklardan sonra iyi tedavi edilmelidir.burun boşlukları iyi boşaltılmalıdır.bunun için burna sirke çekmek ve fizyolojik tuzlu su çekmek (ya da deniz tuzu) doğal faydası olan yöntemlerdir.

0

saç ıslak bırakılmamalıdır ve rüzgara karşı korunmalıdır sinüzitin başlıca nedenleri bunlardır ve dikkatli olunursa azalacağı söz konusudur.

0

göz çukuru arkasındaki sinüs boşlukların iltihaplaplanmasına sinüzit denir. sinüzit aşırı baş ağrısı yapar göz kürekleri yerinden çıkacak hissi yaratır..
tedavi olarak iltihabın cerrahi yolla boşaltılması yada antibiyotik tedavisi ile geçer.

0

sinüzit yüz kemiklerinin içerisindeki boşlukların iltihaplı doku ile dolmasıyla ortaya çıkan hastalıktır.
sinüzit doğru tedavi edilmediğinde kronik farenjit,kronik gastrit,reflü çok ciddi hastalıklara neden olabilir sinüzit tanısı kulak burun boğaz muayenesi ve endoskopik muayene , direkt gırafi ve sinüs

0

çocuklarda, sinüzit çok zor tedavi edilir. çocuk çok yaramaz sa kolay gelsin diyorum nokta.

0

elbette limon suyu tuz okyanus suyu spreyleri işe yarar

0

limon tuzlu su deniz suyu gbi yakan şeyler sinizütü temizler

0

ne berbat bişeydir o .küçücük çocukta baş ağrısı yapar.burun spreyi iyidir.en azından birazını boşaltır.bir de buğu septil yapılabilir.sıcak suya viks karıştırıp havluyla kasenin üzerine kapanabilir.ilaç da var .ana vaka ilerlemişse mecbur ameliyat

0

sinüzit normal şartlarda ilaç yoluyla tedavi edilebilecek bir hastalıktır fakat aileler bazı durumlarda bunun üzerine fazla düşmeyebilir ve sinüzit sonrasında ağır hastalıklarla sonuçlanabilir örneğin körlük veya menenjit gibi.. ayriyetten sinüzit şiddetli baş ağrısı tam burun tıkanıklığı olmadıkça da kendini gizleyen bir hastalıktır aileler kimi zaman bundan dolayı da hemen anlayamayıp doktora başvurmamaktadırlar. sinüzit iki ayrı dala ayrılır akut sinüzit ve kronik sinüzit olarak. akut sinüzitin belirtileri üç aydan daha kısa sürede belli olur ve tedavi ile hemen iyileştirilebilen virüslerin sebep olduğu sinüzit türüdür. akut sinüzit varsa eğer özellikle doğru antibiyotik kullanımı çok önemlidir. tuzlu su da iyileşemeye yardımcıdır ayriyetten bu sinüzit türünde hastanın bol bol istirahat etmesi önerilir. kronik sinüzitin ise belirtileri daha uzun sürelidir. diğerine göre 3 aydan uzun sürer. çocuk sinüzitlerinde özellikle erken teşhis çok önemlidir bu yüzden aileler dikkatli olmalı ve ufak belirtileri göz ardı etmemelidir. bazı durumlarda da ilacın yeterli gelmediği durumlarda çocuk sinüzit tedavisi ameliyat gerektirebilir.

0

sinuzit ıslak salça durmaktan olur saçın sıcaklığı soğuğa neden ilie ve sinuslerdeki sivivinin akmasına ve burnun dolu olmadığı halde dolu gibi hissetmenize neden olur tedavisi ise sahsen ben doktorun verdiği ilaçları yavsiye ederim ama kendiniz evde bir caybardagi suya 3 çay kaşığı yüz ayıp eriyene kadar karıştırın ve sonra burnumuza çekin bu tuzlu şu yerine deniz suyu da olur benim bildiklerim bu kadar yesekkurlè

1

doktor muayenesi ve teşhisiyle verilen ilaçlar yardımıyla.

0

sinüzit en bela hastalıklardan biri olup tedavi edilmesi saçın kuru kalmasına bağlıdır.sinüzit hastalığı sinüslerin adeta mukusların toplanarak başın ağrımasına ve günlük hayatınızı kalitesinin azalmasına neden olmaktadır bunun etkili tedavisi ise sıcak buhar altında nefes almaya çalışmak ve çeşitli bitkisel çayları denemektir.

1

burnuna sirke veya limon dokup cekmesi iyi gelir ama o aci katlanmasi lazimdir

0

sinüzit genelde maxillar sinüsün tıkanmasıyla oluşan bir hastalıktır. bu hastalığı önlemenin yolu kulak burun boğaz hekimine gidip uygun ilaçları kullanmaktır. aferin sinüs önerebileceğim ilaçlardandır.

0

sulandırılmış sirke burna çektirilebilirse güzel olur.sinüzitin ilerlemesi migren sebebidir ve migreninden bu yöntemle kurtulan bir arkadaşım var.

0

çocukların sinüzit bulguları ortaya çıktığında banyo sonrası ıslak saçla dışarı çıkmamaları, rüzgârlı havalarda dikkat etmeleri gibi önlemler alınmalıdır. akut sinüzit ilaç tedavisi ile geçebilirken, yenilenen ve tekrarlayan kronik suniztlerde çocukların cok dikkatli olması gerekir. kulak burun boğaz doktoru teşhisi koyduktan sonra uygun ilaç tedavi yöntemleri uygular ve bunlara uymalı önlemler alınmalıdır. tedavi şekli çocukların anbiyotik veya sprey damla gibi ilaçları duzenli kullanmaları gerekir. özellikle soğuk havalarda bere ve şapka ile alın baş kısımlarını korumaları gerekir.

0

tylol hot içirin çocuğunuza c vitaminini eksik etmeyin