0

hayatla barışık olmak demek dünyada kötülük diye bişeyin varlığına inanmamak demek her zaman olumluyu görmek pozitif olmak ağlamamak sinirlenmemek veya sadece mutluluktan ağlamak demek bana göre ben asla öyle olamadım mesela hiçbizaman mutluluktan ağlamadım hep sinirden ağladım hayatımda hiç olumlu olamadım hep olumsuz oldum kötüyü çağırdım böyle yaşayan insanların kendini kandırdığını düşünüyorum aslında sadece bugün varmış gibi yaşamak bana anlamsızı geliyor bugüne bakıcaksın ama bugüne sadece geleceği görebilmek için bakıcaksın yoksa bir geleceğin olmayabilir bana göre

1

hayatla barışık olmak demek onun bize getirdiği her artı yada eksi olayı kabullenmek ve bunlarla başa çıkmayı başarmaya çalışmaktır bana göre. tabii ki en başta da hayatı sevmek kendini sevmek. eğer bilinçli bir birey değilsek hep yaşadığımız sorunlardan şikayet ederiz bunların bizim başımıza neden geldiğini sorgular dururuz. oysa ki beyin yapımızla bu yaşadığımız sorunları sürekli beynimizde evirip çevirerek kendimize çekmişizdir. ama bilinç kazandıktan sonra hayatımıza gelen herşeyin bize bir sınav ve bilgi katmakta olduğunu algılayabiliriz. hayatla barışık olmak demek kısaca istediğimiz olayları ve kişileri hayatımıza çekebilmek demektir bana göre.

0

hayatı sevmek yaşamayı sevmek . hayattan zevk almaya çalışmak. mutsuzluğa neden olan her şeyden uzak durmak . depresyona gerek gerek yok hayatı sevip barışık olalım. dünyayı sevelim herkesin sevmesi gerekir hayatla barışık olalım.

0

hayata pozitif bakman için sevdiklerin yanında olması gerek eğer böyleysen ne mutlu sana

0

yani hayata pozitif bakıp olumlu düşünmek bir anlamda polliyanacilik oynamak hayatla barışık olmak anlamına gelir.

0

aslında bu sorunun cevabı kişiden kişiye göre değişir. herkesin kendi hayata bakış açısından değişiyor. bu hayatta en önemli olan bana gçre sağlık ve mutluluktur.