0

sabahları yorgun kalkmanın en önemli sebebi gece geç saatlerde yemek yemek, huzursuz uyumak, kabuslar görmek , uyku içinde sürekli uyanmak , düensiz uyku düzeni , uykuyu alamamak , uyku döngüsünü tamamlamadan uyanmak.... gibi bir sürü sebep var. aslında sağlıklı ve dengeli yaşayarak düzelmeyecek şey yok ama bu zamanda sağlıklı yaşamak maalesef ki mümkün değil

0

yoğun ve stresli geçen iş hayatı ve sonrasında eve dönerken yaşanan trafik çilesi gün içinde yaşanan yorgunluğu kat kat arttırmaktadır. sürekli bir koşturmaca içinde geçen gün ve yaşanan sorunlar çözülemeyen durumlar ruhsal olarak kafayı fazlasıyla meşgul etmektedir. akşam eve dönerken akılda kalan ve beynimizi kemiren sorular bedensel olarak bizi uyuşturmaktadır. bununla birlikte öğünlerde tüketilen hazır gıdalar, ayak üstü yenilen yemekler ve fazlasıyla tüketilen kafeinli içecekler zihni karıştırmakta ve vücudu alt üst etmektedir. bunun neticesinde akşam eve gelindiğinde ailede yaşanan durumlar beklenmedik şekilde gelen misafirler geç biten sohbetler daha vücudun dinlenmesine fırsat vermeden tekrar yormakta ve vücut ihtiyacı olan molayı almamaktadır. ertesi güne az uyku yetersiz istirahatle kalkmaya çalışmak vücudu çıkmaza sokmaktadır. bu nedenler sabahları yorgun kalkılmaktadır.

0

sabahları yorgun ve halsiz kalkmamızın sebebi sağlıksız ve düzensiz uykudur.

0

çok geç yatma olabilir.sürekli uyamamak olabilir.ayrıca demir eksikliğinin de belirtileri arasındadır.derin uykuya geçiş yapamadığı zaman beyin dinlenemiyormuş ondan da olabilir. düzgün beslenmeme olabilir.aşırı stres kaynaklı da olabilir. duruma göre değişebilir.

0

sabahları yorgun kalkan biri gece yemek yiyip uyumuşsa bu yorgun kalkmasına neden olur. ayrıca mutsuzluk da yorgun bir uykuya neden olur. stres de aynı şekilde verimli bir uyku sağlamaz.

0

bunun birçok nedeni vardır. depresyon, b12 vitamini eksikliği ,vitamin eksikliği, şeker hastalığı, karaciğer yağlanması gibi.

0

sabahları yorgun ve halsiz kalkmanın birçok sebebi olabilir. örneğin : uykusuzluk, susuzluk, stres, açlık vs.