0

bir çok doktor televizyon programlarında olsun haberlerde olsun bunun hakkında birçok şey anlattı. yurt dışlarında da araştırılması hep yapıldı eminim de yapılmaya devam ediyordur ve edecektir de kimisi yemekten bir saat öncesini önerirken kimisi bir saat sonra içilmesini tavsiye ediyor ama bana kalırsa yemekten de önce yemekten de sonra hatta yemek sırasında da su içmenin insana ne zararı olabilir ki? benim için fark etmez hem ne demişler su hayattır..

0

günümüzde çoğu kişi tabii ki ben de dahil suyu yemekten yemekten önce yemekten sonra içiyoruz ama bunun doğru olanı ise bebek esnasında karnımızı şişirme mesi için doyduktan sonra suyu içmeliyiz.

0

iştahı kapatmak için yemeklerden önce içilmelidir zayıflatır iştahı keser yemekten sonrada içilebilir ama bir bardak kadar

0

bence su susadığımız da içilmelidir öncesi sonrası yok bu işin şartlar el veriyosa susadıysan içiceksin

0

yemekten yarım saat önce içmek iyidir şu her anlamda önemli yemek esnasında içmek de iyidir

0

aç karnına içmek faydalıdır fakat yemekten sonra içmekte faydalıdır her iki uygulamada mideyi temizler

0

su yemekten önce içilmelidir çünkü su mideyi çalıştırır ve fazla kilo almamızı önler. hatta midede tokluk hissi oluşturarak daha az yemek yememizi sağlar. benim yengem çok yemek için önce yemek yiyor karnını bir güzel doyuruyor sonra üstüne su içiyor.

0

su yemekten sonra içilmelidir çünkü şişkinlik yapar

0

yemekten önce su içmek midede şişkinlik yapar yemekten sonra içilmelidir

0

su vücudumuz için çok gerekli bir maddedir.su yemekten öncede içilir yemekten sonrada hatta yemek arsında da içilir.

1

yemekten önce içilmesi faydalıdır. hazmı kolaylaştırır.

0

yemekten önce içilen su, midenin şişmesine neden olur ve tokluk hissi verir. buda pek iyi bir durum çünkü ilerleyen saatlerde sizin birley isteyeceğiniz anlamına gelir o yüzden yemek yedilten sonra içilen su daha faydalı olur.