0

ben bildiğim soruları soruyorum sırf insanların ufku genişlesin araştırıp öğrensinler diye. çünkü bilgi paylaştıkça güzeldir.

0

bence bilmedikleri için soruyorlar çünkü bilseler soruyu doğru bir şekilde sorarlardı ama yalan yanlış soru soruyor bazıları.

0

yorum sorularında genellikle sizin cevaplarınızı merak ettiğim için soruyorum bulgi sorularını karışık soruyorum cevabını bildiğimde oluyor bilmediğmde

0

iyi soru da ben de iletişimden ulaşamıyorum buradan yazacağım uzun yazdığım cevapları gönderme butonuna bastığımda buton kayboluyor yazı da gitmiyor. kurtarmak için kopyalamaya çalıştığımda uyarıyla birlikte direk siliyor, bu nasıl şey bir çözümü yok mu, emek verilen şeye bu hak mı böyle zulüm olur mu

0

sormaya soru bulamadıkları için akillarina ilk gelen sorulari soruyorlar galiba.

0

bence soru bulamadıkları için soruyolar bazı soruları.yada bizim bilgimizi sınıyorlar ne tür cevaplar gelecek diye.

0

yok ya bildiğiniz sorularida soruyoruz bazende gerçekten bilmediğim şeyler sayesin de birseyler öğrenmiş oluyorum aslinda çok egitici bir site hem imla kuralarina dikat ediyoruz. hemde bilmediğimiz şeyleri öğreniyoruz.

0

bence hayır daha fazla para kazanmak için bu sorular soruluyor . bilinen soruların cevaplarını bildiklerine çoğu insanın , inanıyorum bildiklerine.

1

bence daha çok bilinen ve hakim olunan ya da merak edilen konularda soru soruluyor.

bilmediğimizden değil sitede bulunması gerektiğini düşündüğümüzden ve diğer arkadaşların cevap vermesini istediğimizden.

belki ileride soru kaynağı olarak başvurulan bir site bile olabiliriz. neden bizde başvurulan popüler bir site olmayalım ki.

o yüzden her daldan, her telden sorular olmalı kullanıcı çeşitliliğimiz artmalı diye düşünüyorum ben.

1

laf olsun torba dolsun diye sorulan bir çok soru soruluyor.

1

henüz daha bir soru bile soramadığım için bilmediklerini düşünerek sordukları düşüncesindeyim.

2

hayır bilmedikleri için sorduklarını zannetmiyorum çoğunlukla akıllarına başka sorular gelmiyor ve soru olsun diye soruluyor bizde cevaplıyoruz şaka maka :))

1

hayır ben bazen bildiğim ama genelde insanların bilemeyeği ve araştırıp öğrenmesini istediğim için soruyorum