0

hayatınızdan hiçbirşey çalmayacak tek kitap suç ve cezadır

0

klasiklerden suç ve ceza, sefiller, çalıkuşu mutlaka herkes tarafından okunmalıdır. sabahattin ali'den kürk mantolu madonna, kuyucaklı yusuf ve içimizdeki şeytan da herkese tavsiye ettiğim kitaplardandır. franck mccourt'un pulitzer ödüllü kitabı angela'nın külleri, zülfü livaneli'den; kardeşimin hikayesi, son ada, serenad, bir kedi bir adam bir ölüm, stefan zweig'den bir kadının yaşamından yirmi dört saat, bilinmeyen bir kadının mektubu, bir çöküşün öyküsü, george orwel'dan hayvan çiftliği. bunların dışında louann brizendine'in erkek beyni ve kadın beyni isimli kitaplarını her iki cinste okumalıdır. bir de insan psikolojisini çok iyi anlayabileceğimiz gary small ve gigi vorgan'ın yazdığı bir psikiyatristin gizli defterini herkesin okumasını tavsiye ederim.

0

engin kurtay duaların sırrı bulmanız zordur
karanlık gecelerin nurlu sabahı bulmanız çok çok zordur
ihyayul ülimiddin gafılleri uyaran kıtap
ve reşahat tavsiye ederim bu arada diğer arkadaşlar zaten yazmışlar ve mevlana ve tasavvuf kitapları dilaver selvi...

0

bılmemkı hangi kitap okumak daha guzel ama en guzel

0

dostoyevski- suç ve ceza, tolstoy- savaş ve barış bence bunları herkesin okuması gerekiyor.

0

bence herkes hayatında en az bir defa kuranı kerim'in mealini baştan sona sırasıyla okumalı. ikinci önerim yazıldığı tarihi göz önünde bulundurarak erzurumlu ibrahim hakkı'nın marifetname adlı kitabını okumaları. gerçekten eşsiz ve yazıldığı dönem düşünülürse mucize.

0

benim tavsiye ettiğim herkes okusun dedğim kitap çikolatalaı masallar 7 den 70 e herkes okumalı küçük çocuk temalı bir kitaptır ama herkezin okumadı gerekmektedir.çünkü herkezin fikirlerini değiştirebilir ve ufuk çizgilerini genişletir .hayal gücünü de genişletir.çok yararlı bir kitaptır