0

sabahları çay tercih ederim. çaysız güne başlamam özellikle kahvaltıda mutlaka çay olmalıdır. kahveyi kahvaltıdan bir iki saat sonra tüketirim genellikle.

0

sabahları genelde kahve içiyorum.çünkü bana canlılık, güç veriyor.ama çay içtiğimde çok oluyor.eğer evde kahvaltı yapıcaksam genelde tercihim çaydan yana olmaktadır.ama kahvaltı yapmayacaksan kahve içip çıkıyorum.normelde kahveyi pek sevmem ama sırf uykumu ve zihnimi açsın diye içiyorum ve işe de yarıyor.benim bazı arkadaşlarım kahveyi günde 5 kere içiyorlar.yaptıkları işin yorgunluğundan dolayı.

0

sabahları en çok sıcak içecek olarak tükettiğimiz söylemek istediğim ise çaydır. çayı genellikle arkadaşlarımla ailemle ve tek kaldığım zamanlar gene çok tüketirim. çay benim vazgeçilmezim diyebilirim ama genellikle size şunu söylemek isterim, ki sabahları kahve içmek olunca insan çapında zararlıymış ben hiçbir şekilde hiçbir zaman sabahları kahve içmesi tavsiye etmiyorum. ama bazı insanlarımız sabahları iş öncesinde kahve içiyorlar o kahveden içiyor yani sabahları daha yeni verdikleri için ayılmak için kahve tüketirler. ya bu nasıl bir kahve de sütlü kahve uzun kahve bunlar keskin bir kahvedir ve insanları uykusundan direk uyandırabilir. ama doktorlarımız sabahları kahve içmeye olup zararlı olarak söylüyor sabahları genellikle çay içmemizi bir nevi tavsiye ederler. çünkü sıcak içecekler ve genellikle yemeklerin yanına en güzel de çay gider. böyle aileler bir araya geldikten zaman her zaman çay yaparlar çay konusunda da doktorlarımız zararlı olduğunu söylüyor ama ben bu zararlı olduğunu pek düşünmüyorum. çünkü neden derseniz çekeceğimiz ve tarlalardan toplanıyor aşırı derece tüketmek zararlı olduğunu düşünüyorum diyebilirim. çünkü ben çok tüketen biriyim çayım arkadaşlarımla ailemle birlikte sabah, öğle, akşam var bende genelde her zaman içerim kış aylarında özellikle ama size şunu söylemek isterim ki kahvede ara sıra tek tük içiyorum tabirinde geri zaman çok tatlı olduğunu düşünüyorum yeri zaman daha çok zararlı olduğunu düşünüyorum. kahve yap eksik etmemeye çalışıyorum çünkü akşamları kahve içtiğim zaman genellikle uyumama bir problemin mi oluyor diyebilirim. sizlere ama bazı arkadaşların da bu problemler tamamen olmuyor özellikle babam da babam çok kahve tüketmeye oldukça çok sever. ama ben çayı daha çok seviyorum okulda dışarıda kafelerde genellikle her zaman çay tüketirim. ama söylemek isterim ki sabahları ve akşamları genellikle ben ara sıra duygularıma göre nasıl olduğumda ona göre bir içecek tüketiyorum yine şuan çay içiyorum. benim en çok tercih ettiğim içecek türü sıcak içecek türü olarak ben çayı tercih ediyorum.

0

eşlik edecek birileri varsa kesinlikle çay tercih ederim . ama genelde tek kızımla olduğum için kahve tercih ediyorum. çayın tek başına tadı çıkmıyor. insan olunca daha iyi oluyor .

0

sabahları çay içerim.cay kahveye göre daha yumuşak geliyor.daha bi rahatlatıcı sanki.birde çocukluğumuzdan beri alışa gelmiş bir kültür.kahvaltida çay olmayinca masa da bir eksik var gibi geliyor.

1

filtre kahve tercih ederim. sabahları içilen filtre kahve özellikle metobolizmayı da hızlandırıyoe ve güne zinde başlatıyor. o yüzden taze çekilmil ve güzel demlenmiş filtre kahve tercih ederim.