0

hayır öyle bir ideal güzellik kürüm yok elhamdülillah cildim problemli bir cilt değil ama çok problemli bir cilde de ne yaparsanız yapın kimyasal maddeler kullanmadan iyileştiremez siniz hatta bazı zamanlarda kimyasallar kullansanız bile iyileştiremez siniz bu yüzden kendinizi çok fazla kasmayın nasılsanız öyle görünüyorsunuz güzel görüneceğim diye kendinizi yırtmanın zaten her insan birilerine göre güzel değil midir eşiniz çocuğunuz sizi beğendikten sonra daha ne ararsınız eğer evli değilseniz inanın sizi de beğenecek birileri vardır.

0

oyle aman aman bir kür uyulamiyoeum. amq gunluk rutinimi bozmuyorum. bencr bir cildin guzrl olmasini en onemli sebebi sudur. her gun 2 litre su icmeye calisiyorum. birde gunluk nemlendiriciler kullaniyorum muhakkak...

0

günlük cilt bakım rutinini aksatmadan yapmamız cilt güzelliği için gerekli bir alışkanlıktır. ilk önce cildi ph'ına uygun şekilde ve zararsız içerikli (sls, paraben olmayan) ürünlerle temizlemek ilk adımdır. sonra yüzü kuruluk, gerginlikten korumak ve ph'ı dengelemek amacı ile gözenek küçültücü etkisi olabilen tonikleme yöntemi uygulanır. sonra cilt yapısına göre uygun nemlendirici kullanılmalıdır. ilk olarak az yoğun ürünler sonrasında en son cilt yağı gibi daha yoğun nemlendiren ürünler kullanılmalıdır. bu yöntem cilde nemi hapseder ve daha etkili doğru şekilde cildin nem dengesini sağlar.