0

en son ocak ayinda yazmisim buraya. ekimin 24 unden bu yana kadar 440 civari bir para kazandim. yani ugrasildigi zaman cok guzel paralar kazanabiliyorsun ama kimse cevaplarin kazanc sagladigini bilmiyor. cevaplarda ne kadar uzun yazarsaniz kazanclariniz bir o kadar artar. soruyu soracaksin, etiket belirleyeceksin, imla kurali vsr mi yok mu diye bakacaksin. o bir kere soruda zaman kaybi yani. valla bende suana kadar yaptigim kazanclari cevaplarla yaptim. cevaplarimi oldugunca uzun yazmaya calisiyorum.

1

sorumani sitesinden şu ana kadar 250 (ikiyüzelli) tl civarında para kazandığımı düşünüyorum.

1

açıldıktan bir hafta sonra üye oldum toplam 200 lira ödeme aldım. şu an tekrar ödeme eşiğine gelmek için yazmaya devam bakalım.

0

ben simdiye kadar ne para cekmedim bende sindi yeni basladigim icin fazla kazanamadim cunku artik yacas yavas kazanmaya calisicam ama simdi 7 bucuk tl ulastim bende daga fazla kazanmaya calisicam artik aceleyle deil site uzun kalsa daga guzel olurdu bilmiyorum bu site ne kadar surer bilmiyirum ama yine guzel sute ne zaman siteye gir senin parani veriyor artik.

0

ben bu sitede 3.5 aydir uyeyim. yarismalardan hicbir sekilde odeme almadim. daha dogrusu yarismalarda hic ilk on kisi arasina girip de odul alamadim. o yuzdne fazla kazanamadim. bu 3.5 ay boyunca kazandigim kazanc 250 lira civari bir kazanc. ve suanda sitede iki kati kazanc varken kazancimi katlamaya cabaliyorum. bakalim boyle bir imkan varken elimden geleni yapmaya calisiyorim.

0

daha nakit almadım.nasip kısmet işi anlaşılan.

0

sorumani sitesinden şu ana kadar (2.5-3 ay oldu yaklaşık) 342 lira kazandım. hepsini de değişik günlerde çektim.şu anda 17,15 var hesabımda 25 lira olunca onuda istek yapacağım.

1

bu soruyu bugün de soran oldu ,daha önce de çok soran oldu. yine de cevap yaziyim. toplam da 130 tle. hatırlatma yapıyım bu da bilgi içerikli bir soru değıl. yine bir hatırlatma benim sorularım çoğunluğu bilgi içerikli olur. ara da bir espri sorusu sorarım. onu da birçok yazar arkadşım yapmıştır zaten önceden.

0

ben şu ana kadar 1.5 tl kazandım ancak 1 saat önce hesabımı açtım