0

önceki hesabımdan 160 küsürlü bir para çekmiştim. bu sefer 142 tl para çekmişim. kazanç hanemde de şuan güncel olarak 30 lira para var. yani toplamda 300 lirayı geçmiş bulunmaktayım bu zamana kadar çekmiş olduğum paralarla. kaznaç hanemdekini de çekersem 330 olacak. bakalım ay sonuna kadar çekmeyip biriktirmeye çalışacağım. umarım başarabilirim.

0

az önce referans ile üye oldum bu ay takılırım aktif bakalım ücreti iyi olursa burayı hobi olarak kullanmaya devam edeceğim

0

daha yenı uye oldum ama bu ara evde oldugumdan ıyı kazanırım dıye dusunuyorum.bakalım ne kadar kazandırıyor beklentımı karsılırsa daımı takılırım bu sıtede.

1

2.5 gün oldu üye olalı şuan 11.30 kurustayim vardiyalı çalıştığım için pek vakit bulamıyorum gece eve geliyorum direk uyuyorum uyanıyorum işte bana kalan 1-2 sat oluyor onuda sorumani ayiriyorum

1

üye olali fazla bir zaman geçmedi. üçüncü günüm bugün. ama fazla girip de crvap yazamiyorum. universite sinavlarina hazirlaniyorum. suan ne kadar var bakmadim. 60 kurus civari olmali. akmasa da damlar diyerek hergun girip birkac soru cevaplamaya calisiyorum :)

1

suana kadar 3 kere odeme talebinde bulundum. 25-25-28 olarak. odeme aldigim 78 tl de. kazanc hanemde ne kadar var suan bilmiyorum. bakmadim

1

dün gece kayıt oldum ve hemen cevaplar yazmaya başladım dün gece ve bu sabah dahil şuan 61kuruş yazıyo en az 20 soru cevaplarım anlamadım ben 50’60’80 yazanlar nasıl kazanıyo bilgi almak isterim

1

içiniz rahat olsun para üç gün iş gününde yatıyor . hatta daha erken bile yatiyor. benim bir gün sonra yatti. ben 25, tl çektim şuan. 80 tl daha var hesabımda iyi gidiyor ama son iki gündür bir şey kazanamadim. şimdi artk kazanmanin vakti geldi.

1

daha yeni başladığım için pek kazancım yok şuan

1

45 tl toplamda sadece, pek iyi değilim bu konuda. 25 tlsini aldım. vakit harcamama rağmen arkadaşlar kadar iyi kazanamıyorum nedense.

1

ben bu zamana kadar (bir haftalık bir süreçte ) yaklaşık olarak elli beş lira gibi bir para kazandım hesabıma da sorunsuz geçti insanlara tavsiye etmeye başladım . güven problemi yaşayan arkadaşlar varsa içleri rahat olsun sorunsuz bir şekilde ödeme alabilirsiniz özgün cevaplar ve özgün içerikler üretiyor iseniz içiniz rahat olsun derim .

1

merhabalar yeni geldim ben, bakalım ne olacak hayırlısı olsun.

1

henüz bu siteden para kazanmadım. yavaş yavaş para biriktiriyorumö

0

cok fazla değil az veriyor ya o kadar yazıyoruz bir kuruş