1

aslında soru kural dışı olmadığı sürece ve insanın kimsenin sorusuna eleştiri yapma ya bir sebep yoktur evet ne ki saçma sapan sorular çoktur ama her sorunun altında eleştiri yapmamız bence doğru değil zaten eğer saçma sapan sorular olsa site en kısa zamanda bunu fark eder benim dediğimi söyle eğer bir soru gördüğümüz zaman soru hoşuna gitmiyorsa veya soru hakkımda bilgin yoksa saruyu geç gitsin başka bir soru cevaplamaya çalış evet peki eleştirmek o da kazandırabilir ama bana göre haksız bir kazanç olur.

0

aynen bazıları sırf eleştirmek için eleştiriyor soruları. tamam saçma sapan bir soru gördüğümüzde eleştiri yapabiliriz. örneğin, sürekli olarak aynı tip sorular soran ya da basit ve tartışmaya maal verecek soruları görmek sinir bozucu olabiliyor. ama sırf sizin hoşunuza gitmedi diye insanların ne soracağına karışmakta yanlış. sadece otomotiğe bağlamasalar güzel olacak. cevap vermek çok daha güzel kazanç sağlattırıyor. keşke bunun da farkında varabilseler. hele ki şuan da cevaptan iki kat kazanç sağlanırken hala ısrarla sorudan gitmeye çalışan insanları hiç anlamıyorum. mantığı pek anladıklarını da düşünmüyorum açıkçası.

0

ben bazi anlam dusuklugu olan sorularda yaziyorum. bu soruda anlam dusuklugu var diye. bidde google gibi cevap veriyorum ben yaa :d bunu mu demek istediniz. eger buysa demek istediginiz boyle boyle, soyle soyle diye cevap yazitorum. :d :d soru sormada hizli olacsgim diyr demek ki diyeceklerini tam yazamiyorlar, garip garip sorular cikiyor ondan sonra. :) :)

0

tamam doğru söylüyorsunuz ama bazıları o kadar saçma sorular soruyor ki.zaten eleştirince de para kazanıyorsun.