0

aşık olduktan sonra paranını önemi yok bence ama ben o kişiyi öyle kabul ettim diye kendini koyvermemeli kazanmaya çalışmalı birlikte kazanmaya çalışmalıyız insanlar sadece para için veya ihtiyaçlarının karşılanması için biriyle evlenebiliyorlar sonra çocuk oluyor bir sıkıntı çıkıp para bitince hop ilişkide bitiyo sonra ortada kalan acı çeken çocuk oluyor insanları çocukları garanti belgesi gibi kullanması sinir bozucu o yüzden paralı parasız önemli değil aşk önemli aslında aşka bakılmalı

0

zengin yada fakir olmasının bi önemi yok bence önemli olan kalp çünki hersey orda baslar hersey orda biter evet para da önemli yoksa gecimini nasıl saglarsın dimi yani ha zengin ha fakir hepimizin girecegi yer aynı severseniz herseyin ustesinden gelirsiniz onemli olan parayı gorunce sevginden vazgecmemek oarası yok diye sevginden vazgecmemek hastalıkta saglıkta yanında olmak benim fikirlerim bu

0

yani her şey para değil seviyorsam tabii ki de evlenirim her şeyi beraber hallederiz diye düşünüyorum parasız olması gerçekten önemli değil evet bu zaman için para gerçekten çok önemli ama sevgi bence her şeyin önünde gider o yüzden seviyorsam her şey yaparım parasız olması önemli değil beraber her şeyin üstesinden geliriz diye düşünüyorum yeterki sevgi olsun saygı olsun geriye kalan her şey hallolur.

0

para kazanılır sen bana güzel ahlak ve karakter ile gel ki iki dünyanda cennet olsun

1

parasız biriyle evlenirim neden evlenmeyeyim önemli olan parası değildir. çünkü biriyle para için evlenmiyorsun arada sevgi, saygı, güven gibi önemli duygular var bunları kurarak evleniyorsun. o kişiyle bunları sağladın ve iyi zaman geçirirsen bu evliliğe doğru yol alır. para için birlikte oluyorsan zaten o evlilik ne kadar gider, nasıl mutlu olunur, güzel bir evlilik olur mu bilemiyorum. büyük ihtimal evlenirsin bir süre sonra zaman geçer boşanırsın. diyelim ki parası olan birini buldum aa para dedim evlendim. sonra bir olay yaşandı, battı, iflas etti bir şeyler oldu parası hiç kalmadı ne olacak o evlilik.

0

bu devirde parasız bir zorluğu görmüş sıkıntıyı çekmiş alışmış biridir tabii temiz düzgün dürüst biri ise paranın bir önemi yok ki zaten saçma bir soru olmuş yine de bir soru

0

parasız biri ile evlenilmez çünkü sabah kalktığında kahvaltı yapmam gerekiyor para yüzünü yıkamak gerekiyor su için para nefes alman için para her şey para para para bu yüzden en azından bir asgari ücret dahi olsa devamlı maaş giren biri olması gerekiyor diğer türlü elektrik faturasını yatır almazsan su faturamı yatır ama zipsan evin ev bir tane dahi ekmek götüremez ise birbirinizi yiyecek değiliz ve bu şekilde evliliklerinde sağlam olacağını hiç zannetmiyorum onun için parasız biriyle evlenmek zor denecek kadar az

0

parasız birisiyle bir bayansa evlenmezdim. ama misalen okul okumuş ve bitirmiş ama iş bulamıyor. ozaman farklı olurdu. onun harinde evlenemezdim. çünkü artık 1 kişi bile kendine bakamaz hale geldi. herkes devlet kurumuna giripte çalışamıyor. e en iyi maaşıda devlet kurumları veriyor.

0

parasiz derken çok genel olmus. evlilik hafife alinacak birsey degil. tabiki evlenilecek insanın öncelikle bir işi olmali ve sorumluluk sahibi olmali. kenarda parasi yoktur; evi, arabası yoktur tamam. olabilir. zamanla elele verilince herşey yapılır. kenara para da atılır. araba da alınır ev de alınır. parasiz insanla evlenilir ama işsiz insanla evlenilmez. once adam gibi bir is bulacak. sorumluluk sahibi olacak. sonra evliligi düşünecek. evlencegi kisiyi de olacak çocuğu da tehlikeye atmaya gerek yok. dedigim gibi genel bir soru. parasiz insanla evlenilir. işşiz ve sorumsuz bir insanla evlenilmez.

0

evlenirdim tabii niye evlenmiyim. bu olayı nasıl oluyor da yargılıyorsunuz ? parasızlık diye birşey yok isteyen herkes farklı işlerde çalışabilir bizde burda boş zamanımızda soru sorup cevaplıyarak para kazanıyoruz. parasızlık değil bu üşengeçlik tabii ben bunu genelliyorum. kimse üzerine alınmasın.

0

parasız biriyle evlenilir aslında neden evlenilmesin ki çalışan kişilerin bile zora ki parası oluyor borçtan harçtan o yüzden ve de benim de eşiminde parası yoktu hepsini anne ve babası karşıladı düğün masraflarını

0

ben o dediğini yapalı dört yıl oldu. klişe gelecek ama ben varlıklı bir ailenin kızıyım. maddi olarak pek sorun çekmedim bekarken ama manevi anlamda iliklerime kadar açtım. görüştüğüm kişi yani şimdi ki eşim fabrika işçisi ve bende babama minnet etmemek için o dönem çalışmaya başlamıştım. planladığımızdan önce ve apar topar evlenmemizin sebebi de babamın beni kendi seçtiği zengin biriyle evlendirmeye zorlamasiydi. hangi çağda yaşıyoruz değil mi? benim babamın evinde sene 2050 de olsa orman kanunları geçerlidir. çok gaddar ve zalimdir. yanında çalışarak yıllarca servetine servet kattım. sonra bir kimlik bir kuru canımla bir parça çamaşır dahi almadan çıktım gittim o evden. hiç de pişman değilim. yeterince üzdü yıllarca parası da onun olsun. dört yıl çalıştım da ve su an 5 aylık oğlum var ve dünyalar benim. doğru maddi sıkıntılar arada yıpratıyor bizi ama mutluyum hiç de pişman değilim.

0

ben evlendiğimde eşim bir şirkette çalışıyordu ,fakat bir kaç ay sonra işten çıktı ,bir yıldan fazla iş bulamadığı için onun bunun yanında boyacılık ,yaptı oda bitince elde avuctakini satarak gecindikleride daha sonra iş bulup yurt dışına çıktı bu seferde ayrılık, yani para veya iş varken bir anca yoktan olabiliyor bununda düşünmek gerekir.

0

ahlakı zengin olursa para yönünden fakir olması sorun olmaz.

0

evlenirdim tabiki neden evlenmeyeyim parasız diye evlenmicekmiyiz

0

karakter parayla satın alınmıyor malesef.parası olmuş karakteri olmadiktan sonra o kisiyle omur gecer mi.para kazanilir para amac degil aractir.amacimiz iyi bir insanla birlikte olmak olmali parasiz,parali farketmez.karakterli olsun,vicdanli,merhametli olsun,adaletli olsun,parasi olmasada calissin ekmegini tastan cikartsin daha ne olsun.parayi calisir kazaniriz onemli olan insan olabilmekte.

0

erkeğim evlenirim! kız olsam da evlendirdim!

0

kendim söylüyorum kadın milleti para düşkünü bir kuruş cebinde olmayınca fakir sen senin yüzüne bile bakmaz çünkü ama para herkese çok tatlı geliyor para dost gibi arkadaştan öte çünkü her şey para ile satın alınıyor ama ben olsam fakir biriyle evlenirken aşk herşey de çok güzel şey.

0

tamam bir insanın oarası olmayabilir. ama para kazanmak için çaba gösteriyorsa, evde boş boş oturmuyorsa gidip iş arıyorsa sorumluluklarının bilincindeyse, tabiki evlenirim. çünkü önemli olan insan olmasıdır. yoksa o çaba gösterdikten sonra her türlü para kazanır. tamam para kazanmak zor bişey, kolay olduğunu iddia etmiyorum ama arayan insan iş bulur elbet. önemli olan işsizken eşine çocuğuna kötü davranmamasıdır. sen beş kuruş veripte o parayı da eline bakanların burnundan getiriyorsan paran olsa ne yazar olmasa ne yazar. birine para versen de paranın bile onun gözünde kıymeti kalmaz. önce sevgi, saygı, hoşgörü, empati, vicdan, olacak ki sonra paranın da değeri olsun. yoksa arkandakiler senden nefret ettikten sonra, evinde mutluluk, huzur bulunmadıktan sonra. ne anlamı kalır.

-1

erkekler evlenir. kadının işi olmaz evlenir. asalak gibi yaşatırlar kadını. ancak adamın 1 kuruşu olmasın bakalım kadınlar 1 dakika yanında duruyorlar mı?