0

sorumanide eger boyle bir sey olursa siz soru sorucularin onune gecemeyiz. yani ne bileyim bir insan 114 cevap verip 3018 soru sorar neden neden? zaten boyle bir sey site yonetimi istesede olamaz adamlar zaten ne kazaniyorki sana soru basina 50 kurus verecek allah askina ya ne sacma sorular soruyorsunuz :d. daha cok kazanmak varken neden daha fazla kazanmayi secmiyorsunuzki? soru basina belli bir miktar 2 kurus kazaniyorsun ama cevaplarda cevap kutucugunu ne kadar cok doldurabilirsen o kadar cok para kazanabiliyorsun. bunu yapmak yerine neden hep ugrasip soru sormak? bak simdi soru sormadan once ne sorsam diye dusunuyorsun ya o bile zaman kaybi anladin mi. onu dusunmek yerine git sana sorulan sorulara tak tak tak diye cevap ver al parani gec yani daha mantikli bence. zaten cogu kisi sorucularin yani sizin gibi sorucularin onune gecmek istiyor, bir de site yonetimi bir soru basina 50 kurus mu yapacak? hayatta inanmam. belki bir ihtimal 5 kurusa yukseltilebilir o da bir ihtimal yani.

0

sorumani sorulari hayatta 50 kurusa cikarmaz. yani cikarmasini da istemeyiz. sorularin yerine cevaplarin kazanclari bir tik yukari cekilebilir ama. en azindan sizin gibi sorucularin onune gecilmis olur az da olsa. cunku cevaplardaki kazanclar artarsa, cogu kisi cevaplara saha da agirlik verecek. bu sayede cevapsiz soru kalmayip surekli beyin bedava modu aktif hale gelmeyecek. biz sitede beyin bedava modu aktif hsle gelmesin diye ugrasiyoruz, eger sorular 50 kuruş olursa siz soru soracak cevap bulamazsiniz bu sefer. uyanik olun azicik :d sitede guzelim kazanci katlama sansin var, ugrasmiyorsun. kucuk oynuyorsunuz.

1

bana göre sorumani sitesinde soru başına 2 kuruş çok güzel bir fiyattır eğer 50 kuruş olsa zaten hiç kimse cevap vermezdi sadece soru soracaklar ve soruların iki kuruş olması çok iyi bir fikirdir çünkü bu soruların cevaplamaya da ihtiyacı vardır herhalde öyle olunca hiç kimse cevap vermeyip herkes soru sorma derdine düşer.

0

ben böyle olmasını istemiyorum ki zaten böyle bir sistem de getireceklerini düşünmüyorum. eğer gerçekten öyle bir şey olsaydı, bize yapacakları ödemenin önüne geçemezlerdi. zaten soru başına 50 kuruş gerçekten yüksek bir fiyat.

0

50 kuruş olsa sizin önünüze geçemeyiz .hem site ne kazanıyor ki size soru başı 50 kuruş versin. cevap kutucuğunu dibine kadar doldur 50 kuruşu hak et. en azından bir çaba var. uzun bir yazı var. soruda ne var. belli bir karakter sayısında bir cümle alt tarafı. zaten sitede cevap yazımına kaysınlar diye yapmadıkları şey yok. 50 kuruş olursa hiç cevap yazan olmaz. gerçi seni de hiç cevaplarda göremiyoruz ya. azıcık cevaplarda görsek sizi hiç fena olmaz. kazandığın para da azdır.

0

soru başına 50 kuruş olması mümkün değildir ben hiç sanmıyorum. yani 2 kuruştan bu kadar yükselme olmaz bu sefer herkes sorulara yüklenir ve böylece saçma sapan bir sürü soru durumu ortaya çıkar bence sorudan çok cevaplara belki artış olabilir 2x kazanç olduğu zaman çok güzel oluyor bu anlamda da cevaplara belki fazla kazanç sağlanması daha mantıklı olur belki ancak sorulara olmaz çünkü sorulara karşı böyle bir kazanç sistemi olursa sitede sorudan geçilmez ya i çok fazla yüklenen olur ve çok kısa süre de beyin bedava sistemi aktifleşir ve herkes de cevap vermek zorunda kalır. bu yüzden bence soruya fazla kazanç verilmesi olmazdı.