0

mumkun oldugunca cevap vermeye calisiyorum ama site icerisinde o kadsr cok soeu soruluyor ki. hepsine yetisemiyorum. ama sitede genelde cevap vermeye calisiyorum. beyin bedava modunda da cevaplansikca sorular crvapsiz sorular kategorisinden cikiyor ya. hepsini goremiyorsun.

1

genel olarak gerçekten bir fikir ve bilgi sahibi olduğum bütün soruları cevaplamaya çalışıyorum. bilmediğim sorular da ise gerçekten ilgimi çekmiş bir konuysa araştırma yaparak anladığım kadarıyla cevap olarak aktarmak için uğraşıyorum.ama bazen size gerçekten saçma sapan sorular oluyor ve asla cevaplamaya değer sorular olarak görmediğim için onları cevapsız bırakıyorum ve cevap vermek hiçbir şekilde içimden gelmiyor. kaliteli ve rahatlıkla yorum yaparak ve cevaplar verebileceğimiz sorular olduğu sürece çok fazla soru ayrımı yapmadan elimden geldiğince hepsine yetişebilmek için uğraşıyorum.

0

ya mümkün olduğunca cevaplamaya çalışıyorum ben... zaten pek soru soran bir tip değilim daha çok cevaplardan gidiyorum ben ama... işte şuan iki katı kazançta olunca daha çok uzun uzadıya yazabileceğim, yorum içeren sorular bulmaya çalışıyorum kendime. cevaplanmış olsun ya da olmasın... ben kazandığım kazancı katlamanın peşindeyim şu iki katı kazanç oldu olalı... bakalım hayırlısı...

1

valla kardeşim önüme gelen bütün sorulara cevap yazıyorum. anlamli ve uzun cümleler yazmaya özen gösteriyorum. malum çift kazanç var.o açıdan fazla boş soru bırakmamaya çalışıyorum. son gaz devam ediyorum siteye. inşallah çift kazanç bitmeden 25 tle yaparım.