0

haftanın 6 günü çalışılıyorum çalıştığım günlerde 6 saat uyayabiliyorum yalnızca bir gün boşum var o boş günde de 8 saati buluyor

0

genellikle 6-7 saat uyuyorum çünkü derslerim çok yoğun

0

hergün misafir olmazsa o birde uyuyorum hani o birde melotinin hormonu sergileniyor oda mutluluk demek onu kaçırmak istemiyorum on iki olursa uyuyamıyorum birsaat yatakta dönüyorum uykum kaçmış gelmiyor bu defa yatakta hesap kitap yapıyorum onun için o biri geçmemeye çalışıyorum sabah erken uyanıyorum daha dinç oluyorum

1

2 bazen 2.50 3 bulduğuda oluyor arka sıradakileri izliyorum telefondan.

1

standart 3 u buluyor gergin erken yatıcam diyorum nedense yine o saati bulur

1

belirli bir saatim yok gece geç saatte de uyuyabiliyorum uykum geldiği zaman erken saatte de yata biliyorum bu değişiyor aslında o anki duruma bağlı biraz da eğer uykum varsa erken yatarım veya çalışıyorsam ya da o gün yorulmuşsam eğer. ancak genel de geç yatarım sabah karşı evdeysen ve yorgun değilsem. genellikle 7. 8 saatlik uyku uyurum çok uykum varsa bazen 9.10 saate çıkar ama başım ağrır bu sefer veya eklem ağrılarım olur bu yüzden çok uyumamaya çalışırım.

1

sabahları çok erken saatte uyandiğım için günlük runitim 12ve 1 arası sabit bu saatlerde uyuduğum içinn vücudum uyum sağladı ve uyku düzenim yerinde hergün sağlıklı bir şekilde güne başlıyorum

0

genellikle çok geç saatlere kadar uyanık kalmayı seviyorum. aşağı yukarı 2 civarında da yatıyorum.

1

vallahi benim değişiyor. sabah erken kalktığım için erken uyumak zorundayım her gece. 23:00 geçirmemeye özen gösteriyorum. sabahları ise 6:30 gibi kalkıyorum. bu, beni tüm gün zinde tutuyor hem.

0

ne yazık ki ben çok geç uyanıyorum. 11 den önce yataktan çıkamıyorum diyebilirim. uykuya fazlaca düşkünüm.

0

sabah 8 de işte olabilmek için mecbur yedi de uyanıyorum keske çalışma saatim değişse

0

benim bir uyku saatim yok resmen düzen oluşturmak için çok uğraşıyorum keşke her gün 7-8 saat falan uyusam ama olmuyor

0

en geç 12 sabah erken kalkmak zorunda olduğum için hemen uyuyorum

1

uyuduğum saat belli olmuyor. bazen uyuya kalıyorum, bazen erken uyuyorum, bazende çok geç uyuyorum. uykumun geleceği zaman uyuyorum.

2

uyuduğum saat hep değişiyor. ne zaman uykum gelirse o zaman uyuyorum yani.

0

günlük 6-7 saat uyumaya çalışırım gece 1 1:30 civarı uyurum.

0

her gün saat 8 buçuk 9 gibi uyanıyorum hafta sonları 10-11 buluyor tabi

1

ne zaman uyuduğum her zaman değişiyor. yani genelde ne zaman uykum gelirse o zaman uyuyorum. 1-2-3 bunlar olabiliyor. bazen 10-11 olabiliyor.

0

günlük olarak degişiyor gec yattıgım gecelerde 12:00’de kalktıgım bile oluyor erken yattıgım geceler de en gec 08:00’da kalkıyorum.

0

1-2-3 gece 1 den önce uyuyamıyorım