1

kişiye özel beyin bedava modu aktif olup bilemediğimiz ve uzun süre cevapsız kalan sorulara kendisi cevap verirse daha güzel bir uygulama olabilir. sürekli aynı sorularla boğuşmaktan sıkıldık çünkü.

1

ceza değil ama uyarılar olmalı bence. çünkü saçma sapan bir sürü soru oluyor insanlar belli kotalarda sorular sorsbilse belki böyle olmaz biraz daha ayıklanır. veya sorulan sorular kabul edip edilmemegibi bir durumdan geçse mesela ona göre sorulmasını izin verilse falan belki daha iyi olur çünkü dünden beri yine bir sürü soru ile dolmuş burası bu sefer de beyin bedava sistemi çok uzun sürüyor. çok fazla zaman alıyor ve her soruya bri şekilde cevap vermek durumunda kalıyorsunuz. aslında sorulacak sorular içlerinden seçilse daha mı iyi olur öyle düşünüyorum.

0

soru soramama dedigim cok soru soranlara beyin bedava getirsin site yonwtimi. sitenin tümüne degil de uyeye getirebilir o beyin bedava modunu.

0

bu iyi bir sonuç olmayabilir. çünkü o zaman kazançlar düşer. böyle herşeyin sınırsız olması daha iyi. ne kadar uğraşırsan o kadar kazanıyorsun. günde 20 tl kazanma şansı bile var. hatta rahat bir şekilde kazanabilirsiniz. bu sitenin sahiplerini de düşünerek günde en az 1 kere de olsa reklamlara tıklayın. hem sizinde kazancınız artar.