0

kadına şiddetin son bulması için eğitim kişileri bilinçlendirmek oldukça önemlidir. bu tür durumlarda şiddete meyli olan birinin tedavi olması şarttır. tedavi olmazsa bu durum git gide daha kötü bir hal alır ve bu ölümcül sonuçlara kadar gider gerek bu kişi için gerek karşındaki kişi için kötü bir davranıştır. karşılıklı olarak iki kişininde hayatını etkiler bu durum. yaşam kalitesimş düşürür. kadınaşiddetin önlenebilmesi için bir diğer durum ise yasaların bu konuda daha caydırıcı cezalar vermesidir. siz ona buna sürekli indirimler uygularsanız az cezalar verirseniz insanlar çıkarlar ve günün birinde cinayet bile işleyecek hale gelirler. önce bu insanlarda öfke kontrolü durumu çözülmelidir. şiddete meyilli olan insanlar karşındaki insana zarar vermekten çekinmezler bu durumda kendilerine de zarar vermiş olurlar. bu ciddi tedavi edilmesi gereken bir konudur. şiddet hiçbir şartta kabul edilemez ve hak sayılamaz. kimse hiçbir şekilde şiddeti hak edemez.

0

daha ilkokul siralarinda cocuklarin bilincaltina islemekten abska cozum yok gibi. belli bir yasa gelmis insanlarin fikirlerinin degisecegini zannetmiyorum cunku.

0

allah korkusu,
inanç,
eğitim,
ve empati yaparak son bulur.

0

eğitimle ama sadece lise üniver site değil din iman ahlak anne baba sevgisi insan sevgisi en önemlisi hayvan sevgisi tabi küçük yaştan itibaren başlamalı eğitim süreci.