0

para insanı değiştirir ama karakteri tam oturmayan insanı değiştirir. gerçekten karakteri iyi olan bir insanı para değiştirmez. hiçbir şey değiştirmez.

0

para insanı değiştirir herkesi değiştirir iyi insanın daha iyi bir şekilde yapar kötü insanlar daha eşek ile yapar ya da iyi insanı kötü yapar mesela ben zengin olsam çoğu insanlara yardım edebilirim ama zengin olmadığı için yardım edemiyorum zengin olsam ne olur kıyafetin bir şiir cebimde param olduğu için arkadaşlarıma şuraya gidelim buraya gidelim derim para değiştiriyor yani kesin

0

para insanı değiştirir ama bu insana göre değişir çünkü paraya değer verir herkez ama gururu vardır insanlığı vardır sınırı vardır herşeyin.

0

her insana göre farklı algılanabilir bir durum bu. yani her insanın kendi kişiliği karakteri önemli olan. para ile değişen insanlar da arsır muhakkak değişmeyen insanlarda vardır. para her insanı değiştirecek diye bir şey yok. aynı zamanda değiştirmeyecek diye bir kaide de yok. yani bu insandan insana değişen bir durum. kimi insanı değiştirebilir kimini de değiştirmez. parayı amaç olarak gören insan evet parayı gördüğü zaman değişebilir çevresindeki insanlarla görülmez veya uzaklaşır çevresinden paraonh değiştirir ancka para ağar sizin gözünüz de bir araç ise, sadece ihtiyaçlarınızı karşılamaya yarayan bir şey ise bu durumda para insanı değiştirmez.