0

soru sormanin kazanci sabit. soru basi 0.02 tl. yani 2 kurus. kazancini katlamak istiyorsan oncelikle sitede aktif olman gerekiyor. sitede aktif olduktan sonra soru sormaya degil de cevap yazmaya odaklanirsan daha fazla kazanirsin. bu sitede her zaman cevap yazanlar daha fazla kazandi cunku. ve suan sansin varken sende cevaplara yonel derim arkadasim. hele birde sitede iki kati kazanc etkinligi oldugu zaman daha fazla kazaniyorsun. ama iste dedigim gibi.. oncelik sitede aktif olman. aktif oldukca daha fazla kazanirsin her zaman.

0

cevap yazmak daha kazançlı. soru sora sora aklımızda soru kalmıyor artık ve belli bir süreden sonra sitede orulan soruları tekrara düşersiniz. çünkü çok soru soranlarda hep bunu görüyorum. mesela kimse hayvanlar aleminden soru sormuyor. neden? araştırmak işlerine gelmiyor. bir ben soruyorum onu da müsait olduğum zamanlar soruları cevaplarıyla beraber hazırlarım ki cevapsız kalıp beyin bedava modu aktif hale gelip sorularım çıkarsa en azından o zaman cevap vereyim de beyin bedava modunun kalkmasına yardımcı olayım diyorum. değişik soru soran yok. bu sitenin ilk kurulduğu günden beri aktif olan biri olarak söylüyorum bunj

0

uzun soru veya kısa soru olması, fazla veya az sormak, alınan cevaplar bunlar kazanç getirmiyor. bir sorunun sorulması 2 kuruş yani. farklı bir getirisi yok. cevaplarda uzun ve kısa cevap olması daha fazla gelir getiriyor.