0

kitpa yazmak öyle kolay bir iş değildir açıkcası yani biraz bilgi birikiminiz olması gerekiyor. kendinizi geliştirmenin yetiştirmemiz gerekiyor bu bakımdan kitap yazmak çok kolay bir iş değildir hani biraz uğraş ve emek gerektirir. araştırmak gerekir düşünmek gerekir sabır gerekir bu iş için ve en önemlisi de zaman gerekir kimi insanlar var ki çok zaman da yazarlar kitaplarını daha iyi olsun daha fazla birikime sahip olsun diye. tabi bu durum insandan insana değişir . bence bilgi birikiminiz olduktan sonra öğrenmeye açık olan bir insan kitap yazabilir. çok okuyan araştırmayı seven insanlar da yazabilir yani kitap yazmak evet kolay iş değildir ama sabırlı titizlikle ve özen göstererek yazılan kitap bence başarı gerektirir bu başarıya daisteyen sahip olabilir neden olmasın.

0

her isteyen kendini o alanda geliştirirse yazabilir. ama başarılı olacağı kesin değildir. çünkü bazı kitaplar ve içerikleri her okura hitap etmeyebilir. yine de denemekte fayda vardır.

0

bence yazamaz. kitap yazmak için yaşanmışlıklar gerekir, tecrübe gerekir, eğitim gerekir. şimdi diyeceksiniz ki o kadar yazan var onlar ne. şöyle diyeyim onlar kitap yazdığını sanan insanlar topluluğu.

0

evet her isteyen kitap yazabilir ama her kitap yazan başarılı olamaz.eğer ki kitabı yazan kişi niteliksiz yani bilgi birikim olarak yeterli değilse ve bunun kitabına da aktaramamışsa o yüzden o kitabı yazıldığı ve basıldığı ile kalır diye düşünüyorum.

0

yazabilir tabii ki, magazin basınında bile filanca eski manken, bilmem kimle beraber olan ünlü mamûl kitap yazacakmış haberleri çıktığına göre herkes kitap yazabilir.