0

olmali soganli ayri bir lezzet veriyor sogansizdan iyi

0

evet olmalı çünkü yemeğe lezzet katan en iyi vitamin soğandır önce pişirilmeli sonra yemeğe koymalı ve yemeli.

1

bence olmalı.önce domates biberi iyice kavurmalı ve en son da soğanı katarak kavurmalıyız.kullandığımız yağa gelince tabii ki zeytinyağı diyorum.bu iç malzemeler iyice kavrulup birbirinin tadına karışınca da önce peyniri katmalıyız.menemen içi birbiriyle özdeşleşince sıra yumurtaya geliyor.menemenin esas lezzeti bence bütün sebzelerin sonra da peynir ve yumurtanın bütünleşmesiyle bütünleşiyor.

0

elbette olmalı. ama önce soğanlar kavrulmalı

0

lezzeti veren soğandır tabikide olması lazım

0

normal de bile soğan yemez iken menemen de soğan bulunması bana göre kötü bir durum . çok sağlıklı besinlerden birisidir soğan ama midem kaldırmadığı için yiyemiyorum .

0

bence olmamalı bol biber domates ve yumurtadan oluşur şimdi soğan koyduğun zaman o melemenlikten çıkıp ezme gibi bişey oluyor tadı aynı ezme ama melemen sadece domates biber ve yumurtadan yapılınca bol pul biber nefis bişey ortaya çıkar

0

menemen soğansız oluyor mu ki ? bu soru bana çok garip geliyor . ben sevdiğim şey menemenin içerisinde ne kadar çok malzeme varsa o kadar severim. yani sadece domates biber yumurta ile sevmem . kaşar sucuk da dahil etmek isterim mesela hatta sarımsak dahi olur.

0

bence menemende sogan olmazsa olmazdir yani menemende sogan olmadan dusunemiyorum bugune kadar sogansiz menemen yemedim herhalde yediysemde hatirlamiyorum :d

0

bence menemen'e soğan konmamalı hatta benim zevklerine göre menemen'e yumurta bile konmamalı sadece biber ve domatesten olursa benim için daha keyifli bir tat çünkü yumurta kokusundan pek hoşlanmıyorum ama soğan girdiğinde menemenin içine menemen daha yemek tarzı bir şey oluyor bu yüzden misafirlerime yaparken de son koymayı tercih etmiyorum ama ara sıra eşim soğanlı menemen yemek istediğinde onun bu teklifini de geri çevirdiğimiz söyleyemem soğanlı yapıyorum.

0

bence menemen de soğan olmamalı. yani ben soğansız olanı daha çok seviyorum ve tercih ediyorum.

0

yediğim menemende kesinkle soğan olmalıdır herkesin damak datı farklıdır ama bana kalırsa kesinkle olmalıdır

0

menemene soğan girdiği an tadını alıyor ve yemeyi bırakıyorum. aslında her yemekte mutlaka soğan kullanan birisiyim fakat menemene bir türlü yakıştıramamaktayım soğanı. tabi damak zevki. herkes farklı sever sonuçta. menemen bence sulu, baharatlı ve yumurtalı olmalıdır. yumurtalardan birinin sarısı patlatmaya hazır olmalı mesela.

0

menemen soğansız gitmez ona asıl tadı veren soğandır lezzet katması ayrı bi güzel şeydir ama kiminin damak şekli farklıdır

0

soğan
domates
biber
sarımsak
karabiber
yumurta
malzemelerin hepsini yıkayıp doğrayığ soğanlarla biberleri ve sarımsağı aynı anda ocağa koyup soğanlar ve biberler kızarınca domatesleri ekleyip domatesler ölünceye kadarsuyunu çekene kadar pişirip üzerine yumurtayı kırıp yumurta pişince karabiberle süsleyip cacıkla yenir..........yani soğanlı olmalı menemen baya lezzetli oluyor

0

soğan sevmediğim halde soğansız menemen mı olur ya tadı veren o

0

sogan domates bibir yumurta cokda guzel olur afiyet olun

0

tabiki olmalidir tadi veren sogandir ona zaten sogansiz menemen mi olurr o ne oyle :d

0

şimdi bu konu çok tartışılıyor. menemen soğanlı mi olur, soğansız mı olur? gibi kimisi soğanlı seviyor, soğanlı yapıyor ama bence bana göre menemen soğansız olur bence menemen'e soğan yakışmıyor gibime geliyor. sonuçta onun içinde yumurta var. bence yumurta ile soğan da hoş bir şey değil ben şahsen ben hemen falan yaptığında soğansız yapmayı tercih ediyorum. çünkü öyle seviyorum mesela bir keresinde annem soğanlı yapmıştı ama ben beğenmedim ama evdeki herkes beğenmişti diyebilirim sevmiyorum yani bana göre soğansız menemen her zaman daha güzeldir. ben çünkü yumurta lekesini yakıştırmadın dan dolayı tercih etmiyorum ama bazı insanlar tercih ediyor saygı duymak lazım yani bu sorunun cevabı bence yok gibi bence insanlara bağlı olan bir şey kimi soğanlı sever kimisi soğansız sever diye düşünüyorum.

1

bu nedense çok tartışılan bir soru gibi oldu geçen yıl ülke gündeminde de. boş insanların işi gücü yok sordular durdular. bilinen soğansız olmaz derler de kime göre soğansız olmaz. benim canım soğansız istiyorsa ben soğansız da yapabilirim. ille soğanlı ya da soğansız diye şartı koyan insanların tercihleridir. tercih sizin cevabınızdır.