0

sabah erken kalkmalı güne perdeleri ve cami açmakla başlamalı sonra kahveni hazırlayıp tv karşına geçip magazin seyretmeli

0

yattıgımız anda sadece bizi mutlu eden şeyleri düşünmliyiz mutlu bi şekilde uykuya dalmalıyız. sabah kaktıgnzıda bu mutluluk devam eder. güzel bi sarkı dinlenebilir. yada en çok keyif aldıgınız sey neyse o yapılabilir.

0

güne enerjik başlamak için yapılması gereken düzenli uyumak ve sabah yürüyüşleri yapmaktan geçiyor.

1

güne enerji dolu başlamak isteniyorsa, güne yoga yaparak başlanmasının en doğru tercih olduğunu düşünüyorum. uyanma alışkanlığınız olan saatten yarım saat önce uyanıp, yoga yaptığınızda, hem uyku mahmurluğu kısa sürede atılıyor hem daha enerjik oluyorsunuz hem gün içi etkinlikleri sizi daha az ve daha geç yoruyor hem de yoga yapma alışkanlığıyla gelen sağlık, sakinlik, huzur, mutluluk ve bütünlük kavramları artık sizin için de olağan ve yaşantınızın bir parçası haline geliyor.

0

günbe zinde başlamak istiyorsak öncelikle bi gün öncesinden akşam uygun bir saatte yataga girilmeli ve sabah 9 dan önce uyanılmalıdır güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra veya öncesinde imkan varsa duş alınmalı 1 saatten az olmamak şartı ile spron hertülüsü yapılmalıdır koşu yürüyüş bisiklet binmek veya yüzmek o anki şartlarda ne varsa sonrasında zaten enerjiniz yerinde olur ayrıca bu bahsettigim şey akıl saglıgı içinde birebirdir özellikle masa başında pc karşısında hesap kitapla ugraşan insanlar için .. lakin bu dedigim konu işe gitmek için sabah 5 de uyanan ülkemin güzel insanları için geçerli degildir onlar sadece tatil günlerinde bunu yapabilirler

0

güne zinde başlamak için, 8 saatlik bir uyku şarttır. daha sonra uyanır uyanmaz bir bardak süt ve yarım saatlik bir yürüyüş sizi gün içerisinde daha zinde tutar. günlük su ihtiyacınızı düzenli olarak karşılamanız sizi gün içerisinde enerji katan bir diğer unsur olabilir.

0

öncelikle mutsuz bir şekilde yataktan kalkmamalılız bir bardak su içmeliyiz yada bir bardak limonlu su spor yapmalıyız kafamızda kötü düşünceleri bir yana almalıyız

0

güne enerjik başlamak için uyanmak belki bir kahve içmek gerekir. kahvaltı sonrası kahve içmek size iyiy gelecektir uykunuzun açılmasını sağlar. ardından belki bir yürüyüş yapmak özellikle bahar havasında daha iyiy olacaktır temiz hava almak ve yürüyüş yapmak kişiye iyiy gelişebilir. evinizi havalandırabilirsinşz bu sayede dışarıdan eve oksijen akımı sağlanır dışarı çıkabilir yapmak istediğiniz işlerinizi halledebilir ve gezebilirsiniz özellikle doğa yürüyüşleri insana iyiy gelmektedir.

0

güne enerjik başlamak için öncelikle güzel bir uyku önemlidir. belirli bir uyku düzeni kurduktan sonra kalktığınızda spor yapabilirsiniz. spor ayrıca sağlıklıdır da. güzel bir kahvaltıyla birleştiğinde o gün oldukça güzel geçecektir.