0

yoğurt yemenin sağlağımıza bir çok faydası vardır.öncelikle kalsiyum ve demir ihtiyacımızı karşılarız.hazmı kolaylaştırır,peribiyotik özelliğe sahiptir.zehirlenince yoğurt yememiz veya ayran içmemiz önerilir vücuttaki zehiri atmak için.çok faydalı bir besindir.süt alıp evde yapmak daha da faydalıdır.ben şahsen kendi yoğurdumu kendim yapıyorum.

0

yoğurt yemenin sağlığa birçok faydası vardır yoğurt yemek öncelikle insanın kemikleri ne güçlendirir ve kemik erimesi hastalığının riskini azaltır yoğurt insanın karnındaki mikroplar ve zehirleri temizler yeni yoğurdun hayatınızda ve vücudumuzda birçok faydası vardır.

0

probiyotik özelliğe sahip olan yoğurt en başta bağırsak sağlığı açısından oldukça faydalı bir besindir. bağırsağı düzenler kötü bakterilerin azalmasına iyi bakterilerin çoğalmasına yardımcı olur. bunun yanında eğer uykusuzluk problemi çekiyorsanız iyi bir uyku ilacıdır diyebiliriz. yatmadan önce bir kase kadar yoğurt yerseniz huzurlu ve kesintisiz bir uyku çekebilirsiniz.

0

yoğurt bidefa kalsiyum kaynağıdır kemik gelişmesinde çok nemli ayrıca kadınlar menepoza girdiğinde kemık erimesi başlar ozaman bol bol tüketmeli ister yoğurt olarak istersen ayran olarak cildi güzelleştirir yani gün mutlaka bir kase yemeliz

0

yoğurt yemek uyku bozuklugunu giderir kalbe iyi gelir tansiyonu ayarlar.

0

yoğurt vücudun kalsiyum ihtiyacını karşılar. vücudu mikroplardan temizler. ödemi dışarı atar. diyetler için iyidir. kemikleri geliştirir.