0

vazelinin faydaları en sık başvurulan nemlendirme yöntemlerinden biri de vazelin kullanımıdır. ben de kullanıyorum açıkçası fa seninle vazelini.vazelin cildi nemlendirmek ve kalmayıp aslında birçok derde deva neden indi bir maddedir. o senin çok çeşitli kullanım alanı bulmaktadır.parfüm müzesi kaçınılmazlık bölgemizi önce vazelin sürün üzerinde parfüm sıktığımızda var mı etkisini çok daha uzun süre sağlamış oluruz. inatla farklı yöne kalkan aykırı kaçtığımız dans kağıtçı istek parmaklarımızı uç kısmında bir miktar bazen ise daha sonra o bölgeyi uygulayarak yerine getirilebilir.dudaklarımızı bakım yapmak ve nemlendirmek istiyorsak vazelin gerçekten çok iyidir bunun için. güzel olarak gece yatmadan önce dudaklarımızı bir tarafa söylesene bizim özellikle çok faydası oluyor.ayaklarımızın kurulmasında ya da topuk çatlakları nasıl şikayetçi isek yatmadan önce kırmızı kuru kısmına bir miktar ve sen sürebiliriz vazelini sürebiliriz.makyajsız bizden çıkarmakta zorlanıyorsan cildimizi bir miktar bazen ünsüz yumuşak hareketlerle ovalamak daha sonra sabunla yıkamak gerçekten makyaj temizlemesi ne kolaylaştırır.soğuk havada özellikle dışarı çıkmadan önce yüzümüze bilgisi vazelin sürmek soğuktan koymuş olur. tıraş sonrasında cildinizdeki yaralanmalardan şikayetçi ise kazanabiliriz vazelin kullanabiliriz.sabah takmış olduğunu sesimiz gece olduğunda parmaklarım sen çıkmıyorsun parmağınızla bir miktar bazen ile ovalamak yüzünüz gülsün yüzümüzü gerçekten çıkarır.

1

dudak koruyucu olarak kullanılabilir. topuklarda oluşan çatlakları yumuşatır. tırnak bakımı yapılabilir. sıkışan fermuarın her iki tarafına vazelin sürdüğümüz zaman fermuarın kolay açılıp kapanmasını sağlayacaktır.

0

çatlamış ellere ayaklara iyi gelir kirpiklere sürüldüğünde kirpikleri güçlendirir yumuşak bir cilt sağlar yüze parlatıcı olarak sürülebilir bebek pişiklerine iyi gelir

0

vazelin çatlamış ellere ve kurumuş cildin nemlenmesine iyi gelir.

0

vazelin, kuruyan, tahriş olan cildin yumusamasini, nemlenmesini sağlar.

0

ayaklarınıza hergün vazelin sürerseniz sürdüğün yerler bi zaman sonra yumuşak olmaya başlar. diz ve dirsekleriniz kuruysa vazelin nemlendirir ve pürüzsüzleştirir. yaralara iyi gelir.