0

tabii yine her zamanki gibi fazla soru sorulduğu için cevapsız sorular da yine sayısı arttığı için beyin modu geldi ve hala sürüyor, uyarı yapmamıza rağmen bazı kullanıcılar cevap vermeyip sadece soru soruyorlar bu yüzden cevapsız sorular artıyor ve beyin modu geliyor.

0

beyin bedava modu an itibariyle kalkmadı diye biliyorum hatta şu anda da cevaplıyorum beyin bedava modu belirli bir soru sınırından sonra geliyor diye biliyorum bunu sayesinde biz özgürce sorununa cevap yazamıyor uzbekıstana muz oluyor tabii ki de normal olarak kazancımız düşüyor arkadaşlarıma buradan sesleniyorum ki ne kadar soru soruyorsun o kadar da cevap veririz çünkü biz zor durumda kalıyoruz düşüncelerim bunlardır.

0

onu bilmiyoruz. ama beyin bedava modu uzun zamandir aktif olmadiysa demek ki cevapsiz sorular belli bir sinira gelmeden cevaplaniyor ki, beyin brdava modu gelmedi. ama iste arada cevapsiz sorularda bir iki soru cevaplasa herkes hem hic cevapsiz soru kalmayacak hem de devamli soru sorabileceğiz. boyle daha iyi site. beyin bedava modu olunca bizi biraz kisitliyor. bilmedigimiz sorulari arastirmak zorunda kalinca daha yavas cevap yazabiliyoruz sorulara. bu da beyin bedava modunun gec kalkmasina sebep oluyor.