0

bende çok aradım ve güvenilir siteler çok az onlarında çoğu çöküyor bitek trade siteleri çökmüyor onlarda güvenilirmi bilmiyorum ama belgeler ile ilgili şeyler duymuş yani baya para kazanmak istiyorsan bence trade yap ama buda çok riskli

0

ben bu soruya şöyle cevap vermek istiyorum tamı tamına her sıteyi araştırdım ve yaptıgım siteler güvenilir olduguna çok iyi bakmam lazımdı ben belkı herkesten daha çok araştırdım ama sonunda parayı alamadım hep hüsranlar oldu paralarımızı kazanadıklarımızı hep kendılerı harcadılar yediler bugunde bi tane site tüm üyelerimize 15.00 tm para yatıracağız dediler insanları kandırdılar ve oldukçada 1 ay bi süre beklettiler şuan bugun ödeme günü orasının ne modetörlerden ses var ne admınden ses var yanı hiçbiyerden bi ses gelmıyor dıyebılırım oldukçada insanları üzdüler ama herhangı birşey demicem ve aksılık olmassa ınsanların kazandırdıkları paraları yatırsınlar yeter bence ben siteleri çok araştırdım ve sonunda sorumanıyı buldum ve paramı kazandım burada onca vakıtler geçirdim ve geçirdiklerim vakitlerin parasını aldım ve burada yeni bilgilerde öğrendim ben öğrenciyim öğrenci tarafından bu site oldukça işe yarıyor hepinize bol kazançlar diliyorum sorumani sizi yanıltmaz para kazanma konusunda .

0

bu sorunun yeri burası diğildir. fakat en iyi para kazanmak için kullanılan site suanda sorumani.com oldugunu düşünüyorum. adamlar kolay ve güvenilir bir kazanc saglıyor. aynı zamanda bizi eglendirmek ve mutlun etmek için bir çok yarısma ve tasarım düzenliyor. işlerinin hakkını fazlası ile veriyorlar.

0

bence fazla aranma. bak ben o kadar araştırmış biriyim bu konuları. ne anket doldurma, ne reklam izleme gibi çeşitli sitelerde de takılmışlığım var. hiç oralara uğrama bile. uğraştığına değmiyor inan. burada iki günde yapacağın kazancı anket doldurma sitelerinde en az 2-3 aydan önce anca yapıyorsun. benim bu ay internet paketim erken bitmesine rağmen bak 10 gündür buradayım ikinci ödeme talebinde bulunacağım siteden. ve her daim yarışmaları oluyor. sadece bugünlük yarışmada çok rahat üst sıralara çıkıp ilk beşe bile girebilir, ödüllerden birine sahip olabilirsin bak. kendi yaptığın kazanç dışında birde o ödüller. birde 10 kasıma kadar olan ödüllü yarışma mevcut.

0

bu tarz siteler cidden işe yarıyor. belki biraz yavaş oluyor ama hem öğreniyorsun hemde sabır etmeyi öğreniyo insan.

0

tabikide sorumani sitesi hiç yorulmadan üstelik bilgi edinerek gelir elde etmektir hemde hiç yorulmadan