0

yani benim instagram hesabım yoktur ama benim kızımın instagram hesabı var bir ara ben de düşündüm dedim kendime açayım sonra baktım ben bir şey anlamadım instagram'dan böyle facebook sayfasına benzemiyordu yani güzel bir şeylerin fotoğrafları paylaşıyorsun istemezsen kimse fotoğraflarını göremez güzel videoları var içinde ama benim hesabım yok ben kızımın hesabından gördüm.

0

bence instangram cok eglenceli bi uygulama hem guzel vakit geciriyorum hemde arkadasim esim dostumla anilarimi paylasabiliyorum ayrica birde videolari izlemeyi cok seviyorum hemde bazi fikirler ediniyorum ve bolcanada alisveris yapiyorum. :)

0

hiç kullanmadım ama instagramın insanları sosyalleştirdiğini görebiliyorum fakat bazı insanlar instagramın içinde yaşıyorlar. benim hiç instagram hesabım hiç olmadı . insanların çok fazla yemek fotoğrafı ve gittiği her yeri paylaşmaları falan gerçekten beni çok sıkıyor. sevmiyorum instagramı ben twitter ı sevenlerdenim çünkü instagram yalan bir dünya üzerine kurulmuş sistemdir. twitter daha çok gerçekçi geliyor bana . bir de daha bir muhalif geliyor bana ve seviyorum.

0

cikarandan allah razi olsun diyebilirim guzel bence kisinin kendine ozgun bir yeri sonucta arkadaslik kurabiliyorsun yeni insanlar taniyorsun bana hgore iyi bence herkes icinde iyidir

0

iyi ve güzel geliyor benim için kullanışı mükemmel

0

instagram bence iyi yapilmis ve duzenlenilmis guzel bir site ve ayrica uygulama diye dusunuyorum ve gercekten zaman oldurmek icin cok guzel bir site ben sahsen bir hesabim var ancak kullanmiyorum pek eger canim isterse kullanabilirim diye dusunuyorum :=).

0

yani sadece bir kullandığı sosyal medya olarak instagram var. gerçekten de çok seviyorum ınstagram'ı o da eşim izin vermemişti sonradan izin verdi ortak hesap açtık yani eğlenceli seviyorum sanatçıları takip ediyorum. bazen hiç girmiyorum yani ınstagram'a falan ama böyle sanatçılar bir şeyler falan paylaştığında mesela birkaç sayfa var takip ettiğim orada güzel şeyler oluyor. seviyorum instagram hakkında bana göre bence en güzeli instagram ama işte şu sanatçılara mesaj attığınızda cevap verse daha güzel olacak ama maalesef cevap vermiyorlar yapacak bir şey yok yine de eğlenceli yani en azından görüntülü konuşabiliriz mesajlaşır biliyoruz ama sanki bana göre daha fazla internet yiyormuş gibime geldi.

0

çok güzel ve kullanışlı bir uygulama ama keşke insanlar hikaye atarken abartmasalar. eğer kaliteli sayfalar takip ediyorsanız can sıkıntısına birebir bir uygulama. son zamanda çökme söylentisi dolanıyor bende birkaç kez denk geldim.

0

instagram bence güzel bir uygulama ben daha çok orada komik videoları izlemeyi seviyorum çoğunlukla instagram'a girdiğim zaman orada video izliyorum başka bir şey yapmıyorum.çünkü takip ettiğim kişi sayısı çok azdı bide sapıklar dadanmisti bende o yüzden sildim hesabımı belki ilerde yok açarım diye düşünüyorum.

0

olmazsa olmaz benim için birçok şeyi oradan takip ediyorum gerçi birçok saçma sapan açılmış sayfalar olmasa çok daha iyi olurdu ama

0

bence çok güzel bir uygulama zamanını keşfette geçirebiliyorsun

0

instagram gerçekten iyi düşünülmüş bir platform ancak tabii ki kadınların kendi fotoğraflarını paylaşmalarına doğru bulmuyorum başka kadınların fotoğraflarını paylaşma onların da doğru bulmuyorum ancak satış sayfası olarak elbette güzel ilerleyebilen bir yapıya sahip.