0

ben sorumaniden en son çektiğim para 28 tl idi. nisanın başında çekmiştim onu da. zaten bu zamana kadar 2 ödeme aldım bu siteden. çalıştığım için pek birşey yapamıyorum sitede ama yavaş yavaş, ufak ufak birşeyler yapmaya çalışıyorum. ve umarım bu ramazan ayında biraz uğraşmak istiyorum sitede. umarım daha güzel kazançlar elde edebiliriz bu siteden. herkese hayırlı bol kazançlar diliyorum. emeklerimizin karşılığını alırız umarım.

0

en son crktigimde yine 34 lira kusurlu bir paradayken cekmistim. son iki odemem birbirine cok yakin. biri 35 tl küsürlü biri 34 lira küsürlü. buraya en son cevap yazdigimda 8 nisanda yazmisim. bir gun sonrasinda odeme talebinde bulunmusum hatta. dogruymus. o cevabi yazdigimda 34.69 tl cekmisim, cevabi yazdiktan bir gun sonraki odeme talebimde de 34.66 tl iken cekmisim. son iki odeme talebim 34 tl iken vermisim. ondan onceki 4 odeme talebinde bulunmusum. biri 50 tl biri 41 tl. digerleri 25 tl küsürlü bir odeme talebinde bulunmusum. hatta suanki kazancim 29 lira. ama bunu hemen cekmeyi dusunmuyorum. biraz biriktirip oyle cekmeyi planliyorum. hemen odeme talebinde bulunmayisim ise hem kitap siparisi girecegim o zamana kadar biraz biriktireyim diyorum. yani buradan aldigim ilk zamanlardaki odemelerle (3 odeme almistim 15 gun icerisinde) baya bir para yapmistim tabi o zaman, kitap fuarina gitmistim.

2

sorumani sitesinden en son çektiğim tutar 40 tl idi. şuanda da yeniden ödeme limitine ulaşabilmek için çaba sarfediyorum. bakalım umarım bir iki gün içinde limite ulaşabilirim belki.

2

bir 10 gun kadar oluyor en son para cektigimde. yani 10 gun filan olmustur. o zaman 34 lira küsürlü bir para cekmistim. dun limiti tekrar gectim ama hemdn cekmek istemedim. biraz daha biriktirip oyle odeme talebinde bulunacagim. bu son birkac gundur iki kati kazancin olmasi benim avantajima oldu. cunku bu iki kati baslamadan oncr cok sık disari cikiyordum. zaten bu iki kati kazanc etkinligi varken de disari cok sık disari ciktim. iki kati kazanc olmasaydi suan kazanc hanemde 30 tl olmazdi. bu etkinlik basladiginda cunku 12 tl vardi bende.

3

sorumani sitesinden en son 25.10 tle, para çektim. şuan kazancım 5.60 inşallah 25tle olunca ödeme talebi vericem.

1

yaklaşık bir aydır sorumani sitesinde yim ilk ödeme 25 çektim en son cuma günü 30 tl çektim sorma listesinde yani burada zaman harcayıp çaba gösterirsen kazancın çok olur özellikle eğer cevapları doğru ve uzun tutarsan daha çok kazanç olur 3 .ödemeyi 35 tl alepte bulunmak istiyorum inşallah o talebe yetişirim.