0

hayır dostum, iki kat kazanç etkinliği halen daha bitmedi. 7'sinde deniliyordu fakat uzatıldı sanırım, hala devam ediyor. bu etkinliğin gelmesi çok iyi oldu. çünkü ben genelde sitede pek aktif olmam. ama şu 3 gündür siteye çok düştüm. bazılarınız için çok da büyük bir meblağ olmayabilir fakat 5 tl kazandım. çok güzel bir haber benim için. inşallah ödememi güvenli bir şekilde alırım. emeklerimin karşılığını almak istiyorum çünkü. ama bu siteye güveniyorum. bu arada paraları, aldıkları reklamlardan ödüyorlar diye biliyorum. bazı arkadaşlar sorabilir, paraları oralardan ödüyorlar ezbere konuşmuyorlar yani. ha bu arada bir şey sormak istiyorum. hiç buradan para çekmek isteyip de sorun yaşayan oldu mu?

0

anasayfadaki duyuruya gore dun bitecekti iki kati kazanc ama sanirim birqz daha uzattılar. cunku hala iki kati seklinde yansiyor kazanclar. bakalim bu haliyle daha ne kadar kazanc saglayacagim sitede. umarim bu etkinlik bitmeden 35 tl ye ulasirim da.. ondan sonrasi kolay. yani 35 liradan sonra isterse bitsin iki kati kazanc ama yine bir sekilde 40-50 tl lere ulasmak icin çabalarım yani. gerci bu seferki iki kati kazancta pek birsey yapamarim surekli disarilarda gezmektrn, kiyafet bakmaktan. nişan icin elbise bakiyorum o yuzden surekli gezdigim icin pek siteyle ilgilenemedim. ama ilgilendigim sirada da mumkun oldugunca hizli yazmaya calisip kazancimi katlamaya calistim. yani bu etkinlik oldugu zaman 12 tl mi ne vardi kazanc olarak. suan 29.92 tl mi ne vardi en son. bakalim sanirim iki kati kazanci da az biesey uzatmis olmalilar. cunku oyle yansiyor hala kazançlara. valla nasil yazdigimi bilmiyorum. parmaklarim nasil calisiyor bir gorsen. bugun biraz evdeydim cunku. yapabildigimi yapayim da dedim. hani ugrasmadim demem en azindan anlatabiliyor muyum. gittigi yere kadar gitsin, ne kadsr kasabilirsek artik. umarim sitedeki arkadaslarda bu iki kati kazanc etkinligini de iyi degerlendirebilmislerdir.

1

keşke tekrar gelse de değerlendirsek. meteliğe kurşun atar haldeyiz. kazançlar yerinde sayıyor. bu da motivasyonumuzu düşürüyor. yeni yılda biz zam beklerken, yarışma ve kazanç katlama uygulamalarından da mahrum kaldık. sorumani ekibi yeni çalışmalarla bahar sürprizleri yapsa ya artık bize.

0

ben oncelikle 2 kat kazanc cok guzel ve begendim simdi elimde firsati degerlendirim cunku bence oncelikle 2 kat kazanc olmadigi icin fazla bir sey kazanmadim ilk gunumde ince 1 tl yapmistim 3 gunde ve bir siteye girdim 2 kat kazanc cikti ve basladim soru cevaplamaya 2 gunumde en fazla 2 saat harcayarak 2 tl yaptim ve 2 kat kazanc bitti bende fazla takilmadan 2 gunde 1 tl kazandim ve aradan 2 gun daga yine 2 kat kazanc basladi ve bu yine 6 tl ulastim ve simdi yine yazar olarak uzun yazarak 9 tl ulastim

1

yeni bir çift kazanç başladı şuan sitede. günlük uğraşırsam dört, beş tle
yapıyorum. yani zaman ayırırsam. çift kazanç sisteminden önce günlük iki lirayı zor yapıyordum. bazen de sabah ezanına kadar devam ediyordum ki kazancım artsın diye. çift cevap geldiği zaman bu kadar yorulmuyorum ve kazancımda kısa zamanda hızla artıyor. 31 oçakta son çift kazanç. şuan tek hedefim o zamana kadar 25tle kazanç yapmak ve ödeme takibi vermek.

0

valla ben sitedeki suan olan iki kati kazancta kazanmaya devam ediyorum... iki kati olduktan sonra, cevap yazmaya baslamadan once kazanc haneme baktim nr kadsr kazancim var diye. 11.96 kurus vardi. bakalim 31 ocaga kadar yapabildigimi yapmaya calisacagim sonra son kazanca bakacagim bu sure icerisinde ne kadar kazanmisim diye. ama suana kadar 13 küsürlü bir kazanc yaptim o kadsr aktif olamamama ragmen... birde aktif olsaydim kimbilir kac tl kazanirdim. ama yine iyi üç gune 13 tl gibi bir kazanc. umarim daha iyi bir kazanc elde ederim 31 ocaga kadar. terziye bircok urun biraktim yapmasi icin en azından paralari cikmis olur. bir kismi da olsa parasini hazirlayalim degil mi. :) masraflar cok. hele suan oyle bir artti ki masraflar inanilmaz derecede. ispanagin kilosunu en az 6 liradan aliyoruz mesela... en azindan bu firsati iyi degerlendirmem lazim. iki kati kazancin suan sutesi uzun. umarim sitedeki herkes bu iki kati kazanctan iyi kazanc elde ederler. ederiz.

0

ben yetisemdigim icin bu kzanctan mahrum kaldim.insallah daha yenisi gelir yarismalarin daha cok eglenir hemde daha cok kazanc saglariz diye dusunuyorum.

1

ben iki kat kazançta toplam 27 tl kazandım 3 günde sorumani böyle etkinlikleri daha uzun süre yapmalıdır diye düşünüyorum çünkü 3 gün kısa bi süre veya yapmıyorsa bile etkinliğin ardından hemen yarışma gelmeli yoksa sitedw hiç aktif kalmıyor yarışma başladı mesela dün 19 da ben tabi o saatte işteydim giremedim sitede bissürü yeni aktif üye olmuş bende gece gelip soruları cevaplamaya başladım yeni veya üye olup yarışma bekleyen kişilere ödülü kaptırmak istemedim benimde çok ihtiyacım var sonuçta.

1

iki kat kazanç da ben en fazla 3 günde 9 tl kazandım aktif olsaydım kazanırdım. bebeğim den dolayı olamadım fazla yani girdim girdim, çıktım. bebeğim bu aralar zaten beni rahat bırakmıyor şu an bile altı buçukta kalktı, 6 buçuktan beri buradayım. yani o kadar çok uykusuzum uyumak istiyorum artık yarışma falan bile umrumda değil sadece uyku istiyorum. onun için de iki kat kazançtan fazla para kazanamamıştim. oğlumun yüzünde yani tek suçlusu o :))

0

3 günde toplam 2 tl kazandım bu yüzden iki katı kazanç çok iyi geldi bunun sebebi 5 günde kazanacağına iki günde kazandım sorumani böyle hediyeler kazançlar verdiği zaman daha çok para kazandırıyor soru maninin bu özelliği çok güzel her hafta sonu kendine özel kampanyalar düzenleyerek daha fazla para kazandırıyor bu da referansları ve yazan kişileri yazmaya daha çok teşvik ediyor bu soru maninin çok kaliteli bir site olduğunu gösteriyor bu site reklamlar ve referanslar sayesinde çok fazla duyulmaya başladı bu duyulma sorumaninin iyi yönüne sonuçlanıyor yazanlar daha çok yazmak daha çok kazanmak istiyor ve sitede online görünüyorlar bu site çok güvenilir bir site bu site çoğu kişi tarafından güvenilir olmasa da garanti ve güven veriyor.

0

3 günde iki kat kazançtan toplam 27 tl kazandım umarım herkes güzel paralar kazanmıştır keşke biraz daha devam etseydim