2

spor yapiyor musunuz?

6 cevap
0

spor yapmayı geç kafamı kaşıyacak vaktim bile olmuyor

0

haftada bir kere halısaha maçı banko olur

1

spor olarak, arada bir yürüyüş yapıyorum. yani bir yere giderken, otobüse binmiyorum tabi mesafe çok uzak değilse onun yerine yürüyüş yapıyorum. ev işleri, yemek, bulaşık, çamaşır vs derken zaten zamanım olmuyor. o yüzden farklı spor aktiviteleri yapamıyorum. bir de sigara kullanan biri olduğum için nefesim de daralıyor. allah nasip ederse ,sigarayı bıraktığım da ve zamanım olduğun da sürekli spor yapmayı düşünüyorum. ruh ve beden sağlığı herşeyden önemli çünkü.

0

markette çalışıyorum manav olarak is yerim ve evim arası 3.5 km mesafe var ise gidip gelirken yürüyorum giderken 30 dk gelirken 30 dakika günlük 30 dk yürüme olayını yapiyorum kamyon indiriyorum depo düzenliyorum bu şekilde ağırlık çalışmış oluyorum bacaklarım ve kollarım kiloma göre ( 57 ) aşırı güçlü karin kasi zaten ilk ise girdiğimde oluştu yani soruya cevap olarak spor salonuna gitmeden ( zaten o kadar param yok ) aktif bir şekilde spor yapıyorum

0

yaklaşık 1 senedir amatör olararak düzenli şekilde kick boks idmanı yapıyorum

1

eğer elimden gelseydi her gün spor yaparıdım ama maalesef spor yapmak elime düşmüyor. evet bazen evde ufak tefek sporlar yapıyorum ama yani bu yeterli değil ev derken çocuk iş yemek çamaşır bulaşık derken hiç vaktim olmuyor spor yapma ya aslında ben spor yapmayı çok severim bazen boş vaktim olduğu zaman 1 veya 20 dakika spor yaparım o da içeride.