0

sorumani hakkındaki düsüncelerim bence çok faydalı bir uygulama nedeni ise hem para kazanıyoruz hemde bilgi kazanıyoruz bu yüzden bu uygulamada bende varım artık hem bana ek gelir oluyor hemde birazda olsa bilgilerimi güncelliyorum bu sayede.

0

sorumani hakkında olumlu seyler dusunuyorum.özellikle parasının yattıgı söyleyen insanlar gordukce daha olumlu dusunuyorum.ustelik en güzel tarafıda banka transferı secenegı ile bu işi yapıyor olmalaridir.baska sitelerdende para kazanma ımkanımız olsada yok paylal yok payer yok bilmem ne bıtcoin falan gıbı ödeme secenekleri ile ödeme yontemleri var.bende bunlardan hıc anlamıyorum acıkcasi.düzm olarak banka ıban no ve para yatırma benımişim bu.ve burada tam benım kafamda olan bır ödeme sistemi getirmis ve bu ödeme sistemı gercekten benı cok mutlu edıyor.ayrıca genel kültür olarakta ınsana bir seyler katan bu siteden ben memnunum sımdılik.ha birde ödeme alirsam insallah daha mutlu olabilecegım sanırım.simdilik 7 tl yapabildim.yavas yavas topluyorumpuanları ınsallah kazancımileriki dönemlerde dahada artacaktır.

0

sorumani sayesinde kültürümüz gelişiyor. cevap vermek için araştırrma yaptıkça yeni şeyler öğreniyoruz. üzerine bir de öğrendiklerimizi yazıya dökünce çok da kalıcı bilgiler oluyor. bir cevap için naim süleymanoğlu'nun hayatını okuyup araştırmıştım mesela... aradan bir kaç gün zaman geçince benzer bir soruya cevap yazarken hiç araştırma ihtiyacı hissetmedim bile. sporcumuzun hayatını tıkı tıkır ayrıntıları ile yazabildiğime şaşırdım. daha ne olsun değil mi?

sorumani.comun adaletli olduğunu da düşünüyorum. vaadlerini yerine getirme konusunda bir eksikliğini görmedim. kurallara uyulması konusunda takibini de yapıyorlar. böylece haksız kazanç ya da adaletsizliğe imkan vermemiş oluyorlar. benim güvenimi kazandılar şahsen.

soruların bilgiye dayalı kaliteli sorular olması da memnuniyet verici. gayet güzel ilerleyip gelişiyor site bu sayede. ileride önemli ve kıymetli bir bilgi kaynağı olacağına inanıyorum bu gidişle...

sürekli yenilikler yapılıyor olması da güzel. böylece yazarların ilgisi ayakta tutuluyor. yarışmalar da keza heyecan verici. sohbet sayfası da iyi oldu. yazmaktan sıkılanların nefes alabileceği, birbiriyle tanışıp kaynaşabileceği, merak ettiklerini sorup öğrenebileceği bir alan oldu. sorumani hesabının da orada sıkça bulunarak sorulara direkt birinci ağızdan cevap vermeye gayret etmesi sempatik ve güven verici bir yaklaşım.

sonuç olarak güzel gidiyor sitenin işleyişi...

0

yani çoğu açıdan faydalı bir uygulama bence özellikle kaliteli sorular görünce hem yeni şeyler öğrenme olasılığınız oluyor hem de yorum yapma yeteneğimiz gelişiyor bence

0

kazançları yatırıyorlar mı gerçekten onu çok merak ediyorum. dolandırılmayız inşallah.