0

yani güzel buluyorum ama geliştirilmesi gerekir yinede.bu sıralar çok saçma sorular soruluyor ve müdahale edilmiyor ve soruların şimdi silinecegi söyleniyor önceden sorulması engellenseydi daha iyi olurdu. şimdi bizimde kazanclarimiz düşerse çok üzülürüm. hatta herkes üzülür çünkü herkes burda emek harcıyor. biliyorum sorumani herkesin hakkını yedirmez ama yinede engellenmeli bu durum.

1

sorumani sitesine gelme amacım para kazanmaktı. ilk paramı aldım ikinci ödeme talebinde bulundum sorunmani bu konuda güvenimi kazandı sürekli yaptığı yarışmalarlada heyecanı yüksek tutuyor.

artık para kazanmaktan ziyade eğlenceli bir aktivite oldu hatta alışkanlık. umarım hep böyle devam eder ve bizim için güzel bir gelir kapısı olur her gün yeni gelişmeler kaydediyor. bu da çok umut verici

0

sorumani para kazandıran bir platformdur evde boş boş oturanlar için bence çok iyi ve hoş bir platform ekipleri bile güler yüzlü,samimiler onun için hem burdan para kazanıyorum hemde egleniyoruz çok memnunum burdan inşallah hep ayakta kalır sorumani burayı çok sevdim gerçekten kurallarida uyuyorum dikkat ediyorum yani

0

sorumani hem para kazanma hem de birşeyler öğrenme açısından bizim için faydalı olucak ben böyle düşünüyorum. burada zaman geçirmeye başladığımdan beri hayatımda duymadığım soruları duymaya başladım arada verilen cevapları da okuyorum bana birşeyler katmaya başladığını söyleyebilirim. bazen iş güç oluyo fazla giremiyorum ama fırsat bulduğum müsait olduğum bütün zamanlarda burda soru cevaplamaya çalışıyorum. aklıma gelen farklı sorular olduğunda da soru soruyorum.