0

ben yaklaşık hemen hemen bir ay bitmek üzeredir sorumani sitesine katıldım ve çok beğendim bir 25 tl ödeme talebinde bulundum ve ödememi yatırdılar gerçekten çok güzel bir sitede çok beğendim bu siteyi yani şu ana kadar gördüğüm en güzel site diyebilirim ve en iyi kazançlı ve çok kaliteli bir site diyebilirim ben bu siteden çok memnun kaldım inşallah bu site daha da büyür ve türkiye'nin her yerinde aktiflik sağlanır.

0

ben bu siteyi çok beğeniyorum kesinlikle diğer sitelere benzemiyor ve oldukça güvenilir hemde buradaki insanların düşüncelerini onemsiyorlar.

0

böyle bir siteyi bulduğum için mutluyum aslında... benim gibi çalışmayanlar ve öğrenciler için güzel bir site olmuş diyebilirim... ve aslında hem site yönetimi hem de biz yazarlar olarak birbirimize bağlı olduğumuzu düşünüyorum... çünkü yönetim bize böyle bir site sunmuş bizim para kazanabilmemiz için... öyle de oluyor aslında.. ama onlarda bize bağlı... biz siteye üye olup aktiflik sağlamasak bu siteden ötürü gelir sağlayamayacaklar... ama yönetimin hakkını yememek lazım. son zamanlarda yoğunlar ama er ya da geç istek ve şikayetlerimizle ilgileniyorlar... sürekli yarışmalar ve etkinlikler düzenlemekteler. bazı siteler gibi kazanmaya başlayınca üyelere verdikleri kazanç dilimini düşürmüyorlar... hatta bakın öğlen saat 12 de bitecek olan bir etkinlik var... geçen haftaki 3 günlük iki katı kazançta pek aktif olamamıştık. sanırım sitedeki diğer arkadaşlarda aktif olamadı. (ya da yeni yarışmaya zaman olduğunu düşünüyorum) bu seferki iki katı kazancı tam tamına 1 hafta yaptılar sağolsunlar... bir çok kişi bu etkinlikte yararlandı. umarım güzel kazançlar elde etmiştir bu etkinlikte arkadaşlarımız. başka hangi sitede bu kadar üyelerini düşünen bir yönetim var acaba? :) :) o yüzden beni banladıkları halde tekrar yeni üyelik açıp geldim. site yönetimi de kim olduğumu bilir benim. :) kimsenin hakkını yemiyorlar bu arada. bu konuda siteye güveniniz tam olsun. :) yani benim düşündüklerim bu yönde bu site hakkında... herkese başarılar diliyorum. :)

2

ödeme konusunda sorun yaşamamanız için kaçınmanız gereken davranışlar;
1-) imla kurallarına uymamakta diretmek,
2-) cevaplarınızın farklı sitelerden birebir alıntı olması. yani kopya içerik üretmek,
3-) bir anlam taşımayan sadece daha uzun yazıp para kazanmak için anlamsız cümleler kullanmak,
4-) noktalama işaretlerine uymamak,

bu tür davranışlar sergilemediğiniz sürece ödemelerinizde bir sıkıntı veya sorun olmayacaktır.

teşekkürler.

0

fena değil galiba bakalım yeni kullanmaya başladım ama bence güzel

1

yaklaşık iki aydır bu sitedeyim. güzel bir site. maddi kazanç anlamında ve bilgi edinme anlaminda kaliteli ve güvenilir bir site .memnunum. inşallah uzun bir süre burda olmayı düşünüyorum. hem de boş zamanları değerlendirmek için de güzel bir site.

0

gayet başarılı ve dürüst bir site öncelikle hiç değilse insanların zamanını çalıp ödememe yapmama gibi bir durum söz konusu değil . güvenilir bir site . hem yeni bilgiler öğreniyorum hem vakit geçirip para kazanıyorum .

0

daha siteye 1saat oldu başlayalı 1lira 10kuruş elde ettim umarım paramı verirler diye dua ediyorum.