0

sorumani tabiki ilk girdigimde tabiki bilmedigim için nedir ne deildir diye düşüncelerim vardi.ama burdaki yorumlar vede güzel konusmlar beni dahada etkiledi ayrica dedim şansımı deneyim ilk 25 tl bir birikimle kısa bir sürede çekim talebi gönderdim 3 gün içinde yatti.bende bu konuda daha çok güvenim arttı vede daha çok zaman ayırmaya basladım.vede cevremdeki insanlari cagırmaya basladim.burdan önce bir baska sitedeydim vede ordan kazanc saglamaya çalisiyordum ama etkili deildi.sonrasinda burasi tek kazanc yerim oldu boş zamanlarimda yerim burasi benim ufakda olsa bazi ıhtıyaclarimizi karsiliyor.bu site gercekden üyesine deger veren vede kazanmasi icin zaman harcayan bir plartform yeni etkinlikler yeni yarismlar var hemde zamaninda ödemeler yatıyor bizler ilgi gösterdikce tabiki onlarda bize yardimci oluyor.

0

sorumani sitesi gerçekten başarılı bir şekilde ilerlediğini düşünüyorum. çevremdeki tanıdığın kişiler genel olarak kazanç elde ettiklerini söylediler. ek gelir olaraktan aslında çok mantıklı olduğunu düşünüyorum. baktığımız zaman diğer sitelerden daha faydalı ve yeni yeni gelişmeye başladığını görebiliriz aslında. bütün üyeler için yakın zamanda faydalı şeylerin geleceğini düşünüyorum.

0

sorumani sitesi benim için çok güzel oldu. her açıdan hemde ilk olarak klavyede yazım yanlışı çok yapıyordum bir kazanç sağlamak icin bunu düzelttim. öte yandan benim için cok güzel bir ek gelir kaynağı oldu. suana kadar 17-18 gün oluyor toplam kazancım 150 lira çalışmasam daha fazlasını rahatlıkla kazanabilirim. son olarak bilgilerimi çok iyi güncelliyorum bu dediklerim tüm kullanıcılar için geçerlidir diye düşünüyorum.

0

çok güzel bence. cevaplarken yeni bilgiler öğreniyorum. kendimizi gelistirmek icin guzel bir site. uyeler arttikca site civimaz insallah. yoksa suan cok iyi

0

daha yeni indirdim keşfediyorum siteyi. güzele benziyor :)