0

anlamadık ki niye böyle oldu. başta o kadar güven verdiler sonrasında kenara çekildiler. iki aydır bu sıkıntı var zaten. bu yüzden de pek kimse aktif olmuyor herkes de haklı zaten. geçen hafta ödemeler önümüzdeki hafta yapılacak dedi ama hala bir şey ortada yok. defalarca soru açıldı sorumani için ama cevap vermediler. geçen hafta ödeyeceğiz dediler hala ses seda yok. güvenimiz sarsıldı doğal olarak. biraz olsun ciddeye alabilirler bizi. biz kalkıp emek verdik şimdi bir cevap bekliyoruz.

0

bence bunlar 2 ay oncr parayi yediler. simdi dr boylr aciklama yaparak bizleri biraz olsun aktiflestirmek istediler. belki google'dan odeme aliriz diye. ama biz, yonetim hicbir sekilde odeme yapmadigi surece aktif olmayacagiz tabi. yedikleri haltlari duzeltmelerini brkliyoruz.

0

ödemeler konusunda yaşanan iki aydır bu site ödeme yapmıyor iki aydır biz burada ödeme bekliyoruz ama geçen hafta gördüğün gibi sayfanın üst kısmında önümüzdeki hafta içiydi ödemeler yapılacak diye yazı paylaşmışlar ama maalesef geçen hafta yatırılmadı bu hafta 3 gün geçti bu hafta da yatırılmadı herhalde demek ki maddi sıkıntıları var ya da yazarları siteye çekmek için o yazıyı paylaştı yani çöktü bunu kalkışı yok bana göre o kadar sessiz kaldığına göre demek ki site batmış artık ödeme yapacak durumda değil hepimizin ödemesi var içinde. çünkü iki aydır o kadar mesaj göndermemize rağmen o kadar soru açmamıza rağmen birisine bile cevap vermeyen ve 2 aydan sonra sadece küçük bir yazıyla gözümüzü boyamaya çalışan demek ki gerçekten söyleyecek bir şeyleri yok ondan saklanıyorlar. yani bu durumdayken artık kimse bu siteye aktif olamaz çünkü ödemelerimizi almadan asla aktif olamayız sadece ara sıra ödemelerimiz olup olmadığına bakıyorum ya da bir soru cevap yaz bir soruyu açıyorum o kadar.