0

bence sadece durup dururken değil genel olarak şiddet gösteren insanların yaptığı haraketler doğru davranışlar değil. durup dururken olsa başka türlü de olsa şiddet göstermemeliyiz. şiddet yanlış bir tutumdur etki tepkiyi doğrur herzaman buda yanlıştır.

0

durup dururken şiddet uygulayan insanların kesinlikle psikolojilerinin yerinde olduğunu düşünmüyorum bu tarz durumlarda yapılması gereken uyarmak değil yani direk yani böyle bir şey yapmaya zaten kimsenin hakkı yok kimsenin birbirine şiddet uygulamaya hakkı yok yani bir erkek ya da fark etmez bir kadın aynı şekilde şiddet uyguluyorsa onun altında yatan psikolojik nedenler vardır hayatında iyi şeyler yaşamamıştır ama hiçbir şekilde şiddet uygulamanın sebebi açıklaması olamaz feleke çocuklarına şiddet uygulayan anneler babalar yani bir doğum kendinize gelin ne yapıyorsunuz onlar size muhtaç yaşarken siz onlar şiddet uygulamak nedir ya da bir erkeğin eşine emanetini şiddet uygulaması çok yanlıştır kesinlikle tasvip etmediğim bir durumdur erkek dediğin aksine kollar gözünden sakınır seven insan sevdiğine şiddet uygulayamaz bunun hiçbir şekilde hiçbir dilde dinde açıklaması olamaz yapanların daha iyi şekilde ceza görmesini isterim çok yanlış bulurum ne olursa olsun kazandırıldı psikolojisi bozuk ne olursa olsun kimsenin kimseye şiddet uygulaması doğru değildir aynı zamanda biz şiddete toplum olarak sadece bulmak yani eylem olarak birini bulmak olarak algılıyoruz ama bir insanın bir insanı küfre de bir şiddettir bir annenin bir çocuğa bağırması bir şey dedi yani psikolojik şiddetin bunlar da bunlar da yaşayan kişiye çok çok bilinçaltı sıkıntılar yaşatır bunlarda bir şiddet çeşididir bunları da yapan insanlardan kesinlikle ne toplular ne kendine ne ailesine asla ve asla yarar gelmez aksine böyle insanların çevresinde oldukça zarar veren insan tipidir bunlar allah hepinize böyle insanlardan uzak tutsun rabbim yavrularımıza korusun

0

siddetin sebebi ne olursa olsun siddetin sebebi olmaz açıklaması da olmaz ne demişler insanlar konuşa konuşa gerçi biz erkekler genelde erkekliğin güçte olduğunu zannediyoruz erkekliği güçle kanıtlamaya çalışıyoruz çokta bisey beklememek lazim erkek dediğin evine ekmek götüren akşam olunca eşinin yanında olan kişidir birilerine güç uygulayan degil yada karisina vuran değildir çocuklarına zarar veren hiç degil siddet tek şekilde affı var bana göre canini malını namusunu korumak şartıyla uygulayabilirsin

0

şiddetin durup dururken olması önemli değildir zaten doğru bir şey değil. ben açıkçası müdahale ederim. zaten haksızlığa tahammül edemem. o ne öyle kalkıp bir başkasının canını yakıyorsun ne hakkın var. biraz saygı ya. günah değil mi. hayvana, kadına, çocuğa, yaşlıya hiç fark etmez. şiddet her türlü zarardır. barışçıl bir ortam da yaşamak varken ne bu tavır.

1

kesinlikle ruh hastasıdır ve tedaviye ihtiyacı vardır. şahsen böyle kimseler ile karşılaşmak istemem, çünkü vicdanım acıyor ve dayanamayıp, onların ellerini ve ayaklarını kırma ihtiyacı hissediyorum.

0

durup dururken birisine şiddet uygulayan biri benim için piskopattır bunun başka bir açıklaması yok yani