0

hayvanlara eziyet eden kişilere ben daha ne söyleyeyim inanın bilmiyorum bile. savunmasız ağızsız dilsiz hayvanlara zarar vermekten insanların ne anladığını bilemiyorum. bunun altında yatan nasıl bir psikoloji ise benim buna anlam verebilmem çok zor. hayvanlara işkence eden insanların ceza kapsamında yargılanmasını içeride sürünmesini ve dışarı çıkmamasını ya da tedavi olarak çıkmasını isterdim. çünkü bugün hayvana zarar verenler yarın insanlara da zarar verebilirler. bunu bilemeyiz. ailesine şiddet uygulayan insanlar psikolojisi bozuk sadist sosyopat insanlardır. kendi ailesine bile eziyet edebilen düşünün ki kime etmesin herkese edebilir. aile insan için çok kıymetli olmalıdır. evet herkes ailesini sevmeyebilir ailesiyle anlaşamayabilir belki ama bu ona şiddet uygulayacağı anlamına gelmez. şiddeti kimse hak edemez.

1

göstermiş oldukları şiddetten aynısını onlar da görsünler isterdim.ne eksik ne fazla o şiddetin aynısını onlarda yaşasın onların da canı yansın isterdim cezaevi fikrine çok sıcak bakmıyorum çünkü cezaevine girdikten hemen sonra çıkıyorlar ülke çok adaletli bir ülke olmadığından çok fazla içerde kalmıyorlar bence en iyi yöntem onların aynı şekilde cezalandırılması olacak.keşke gerçekten böyle bir şey mümkün olsaydı.

1

hepsi ruh hastası kesinlikle ölene kadar zindana kapatıp hergün işkence yapılmalı o insanlara hepsi ezik ruh hastası psikopat nefret ediyorum ve cezalarının çok az olmasından dolayı da isyan ediyorum.

1

ben öyle bir şey gördümü zaten kavga ediyorum. aslında öyle insanlar cezaevine atmak lazım sürüm sürüm süründürmek lazım insana gücün yetmiyor. de seni hayvanlarımı gücü yetiyor yani öyle insanlara gerçekten de çok sinir oluyorum. özellikle benim bu mahallenin çocukları öyle çocuk dur diyorum ama bugün gerçekten çok pis döveceğim hayvanları vuruyorlar ,tekmeliyorlar ailesi yetiştirememiş ne yapabilirim ben başka.

1

devlet yeteri kadar adalet masası kurmadı gi surece bu acı gerçekle malesefki, bir çok kez daha karşılaşabiliriz. ne düşünelim ki, insafsiz insan bilr denmeye utanırım hayvanlar daha kutsal onlardan.

1

bu tür insanları direk idam etmek lazım. öyle hapis cezası,para cezası ile olacak şeyler diğil. onlar eğer bi can yakıyorlarsa onlarında canı yanın!.

2

hayvanlara uyguladiklari iskencenin aynisini onlara uygulamak istiyorum

1

onların gerçek manada kendileri hayvan. o kadar çok sinirleniyorum ki. tarifi yok bunun.